دخترم رو از شیر گرفتم خیلی اذیت دارم میشم. سینه هام به شدت سفت شده دکتر دوتا قرص داد به فاصله ۷۲ساعت گفت بخور، مفنامیک اسیدم میخورم ولی باز خوب نشدم
چیکار کنم دردش افتضاحه
ضرر نداره این همه سفتی واسه سینه؟
وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣 وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉 وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎 قد اینجانب:۱۶۷ من میتونم🤞👍👌💪💪 دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯 یه مامان موفق💗🙋💗 اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برو حموم زید آب گرم بدوش .شب سوم هم تو خواب شیر بده
آب گرم تولید شیر رو بیشتر میکنه که؟
وای سینه هام افتضاحه اصلا نمیشه شیر داد تازه دکتر هم گفت یهو که از شیر گرفتی دیگه کلا نده. تازه دخترم عادت کرده نمیخوره
وزن اولیه:۸۱😐😶😖😢😭😛😣 وزن فعلی:۶۸🤗☺😚🤩😀😉 وزن ایده آل: ۶۲😎😎😎😎😎 قد اینجانب:۱۶۷ من میتونم🤞👍👌💪💪 دارای یک عدد دخمل ناز پری😎😍😍👙👑👒💍💄📿👡👯 یه مامان موفق💗🙋💗 اشانتیون هم برید خاطره زایمانم رو بخونید💗💗💗💞💞💞💌💌💌💌💌💌🤞🤞🤞