سلام خانما. همیشه از بچگی پریودام منظم بود ب خودم میبالیدم ک مشکل ندارم و هرکسی اطرافم بود و چند سال از ازدواجش میگذشت و بچه نداشت رو میدیدم میگفتم خداروشکر من اگه دور دارم ازدواج میکنم در اینده استرسه بچه ندارم.خلاصه ۲۶ سالگی ازدواج کردم ۶ماه بعد از عروسی دلم هوسه بچه کرد و این شد شروعی برای غم های من.اول دکتر زنانی تو شهرمون انتخاب کردم تمامه ازمایشاتم نرمال بود و دارو داد اگه تا سه ماه نشدی شروع کن ب خوردن.خلاصه با هزاران امید ۶ماهه دیگه هم گذشت و من استرسام تازه داشت بوجود میومد.رفتم ی دکتر تو استانمون گفت وایییی عفونت و زخم داری و داروو چندین بار راهو رفتم و هر دوره داروی جدید .تا اینکه از این دکترم نتیجه نگرفتم.چند ماهی وقته خودمو با ماماها گذروندم ولی باز نتیجه ای در پی نداشت.شنیده بودم یزد دکتراش خوبن و من راهی یزد شدم و وقتی لاپرا شدم فهمیدم غم که میگن چیه.دکتر بالا سرم اومد گفت هر دو لوله بسته و ذخیره تخمدانه کم و در نتیجه ای وی اف
با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
باورم نمیشد این حرفا .تمامه راه اشک ریختم.ولی سعی کردم خودمو نبازم.از طرفی شوهرم بشدت وابسته ب خانواده و کلی اصرار ک کسی نفهمه برا مراحل درمان. چون واکنششون بد بود قطعا.خلاصه سیکله ای وی افو شروع کردم و جنین انتقال دادم ک ازمایش اولیه مثبت شد ولی سه روز بعد خونریزی و دفع شد
با چنان عشقی زندگی کن ..که حتی اگر بنا به تصادف به دوزخ افتادی..خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند
معمولا افرادی با سابقه شما بعد چند وقت که به بیخیالی میزنن طبیعی باردار میشن. باور کن خیلی ها رو دیدم چند بار ای وی اف کردن بی نتیجه بعد خیلی راحت طبیعی باردار شدن. امیدت به خدا باشه.
مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
ده روز از خونه بیرون نرفته بودم و گریه .البته جلو همسرم نه.خانوادم چون از روند درمانم خبر داشتن خبرای حاملگی اقوامو نمیدادنم تا از شدته دردم بکاهن ولی بلاخره با اینستا میفهمیدم و این شده ی حسرت بزرگ .خیلی سخته هر زنه حامله ای ک از جلوت رد میشه ب لوله های رحمیش فک کنی وی حسرت بشینه رو دلت