2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم؟؟ خیلی ناراحتم😣

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 35 پست

معمولا اين حرف ها را ميزنن وبازه از اين شرايط پيش مياد شما هم مجبور ميشيد با همسرتون جر وبحث كنيد وموجب ناراحتي خودتون بچتون وهمسرتون ميشه  يكجا بايد به خواهرتون نشان دهيد كه براي رفتن يا نرفتن اولويت خودتون وهمسرتان را داريد  چون خواهرتون هست ودوستون داره قبول ميكنه

ما بايد ياد بگيريم هميشه نميشه همه را از خودمون راضي نگه داريم و اطرافيان هم به خواست ما احترام بذارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو ادب حکم میکنه بریم  بیا دیرتر بریم زودم پاشیم که بهت سخت نگذره 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

لازم نيست خيلي توجيه كنيد  با توجه به اخلاق خواهرتون ررفتار كنيد

ازش كلي تشكر كنيد و بگوييد مثلا ببخشيد عزيزم امروز شرايط من جور نشد وشرمندهام كه نمي تونم تو مراسمت شركت كنم بعدا جبران مي كنم

يا هرچيز ديگه اي با توجه به شناختي كه از خواهرتون داريد  اونم بايد راضي نباشه كه شما بابت مهماني كه بايد بهتون خوش بگذره چند روز  خودتون همسرتون وبچتون درگير وناراحت باشيد 

اصلا بابتش خودتون را نخوريد با شوهرتون هم سرسنگين نباشيد چون اون هم حق داره در جمعي كه دوست نداره شركت نكنه و شما هم براي خود اين حق راقايل ميشيد كه اگر در خانواده او روزي دوست نداشتيد شركت نكنيد

وقتي ميگيم زندگي مشترك يعني همه چيز مشتركه از جمله تصميم گيري براي مهماني موفق باشيد