2777
2789

خونمون دوطبقس خیر سر بامادرشوهر،اون طبقه بالا من پایین که میخوره به پارکینگ و حیاط خواهر شوهرای گرامی بابرادر شوهرای گرامی اومدن خونه مادرشون بچه هاشونو فرستادن داخل حیاط هرکدوم دوسه تا بچه دارن. مدرسه ای هم هستن مثلا ،چکار میکنن سروصدا وجیغ وتوپ بازی به حدی زیاده که ادم مغزش سود میکشه 🙁 دوبار خودم دوبار شوهرم تذکر دادیم که پسرمون خوابه یکم یواش تر اما بدتر که کردن هیچ مادراشونم هیچی نمیگن که اینا بچه کوچیک دارن خوابه مراعات کنین پسرم چهاربار ازخواب پرید این چهارمین باره دارم میخوابونمش اعصابم خراب شد بخدا😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو حیاز مادرشوهرم خونه دارم اولا دیوار بینمون نبود و جاریم بچشه میفرستاد یبار خودم‌شنیدم بچش گفت مامان زنعمو بزور دخترش خابوند گف اشکال نداره بدو برو اونم اومد و در محکم زد بهم هیچوقت جاریمو حلال نمیکنم خیلی بهم سختی داد خیلی اه بمیره راحت شم کثافت اشغال حالم بهم‌میخوره ازش

چی‌بگم والا😑
خونم کجا بود😔 فعلا اینجاییم تا ببینیم میتونیم خونه بسازیم یابخریم 

وااا 

خب برین اجاره کنین 

من از همون شب عروسیم رفتم خونه خودم با اینکه شوهرم کلی قرض داشت ولی خونه رهن کردیم 

تیکر یک سالگی گل پسرمه  لطفا ی صلوات برام بفرستین
منم تو حیاز مادرشوهرم خونه دارم اولا دیوار بینمون نبود و جاریم بچشه میفرستاد یبار خودم‌شنیدم بچش گفت ...

الهی عزیزدلم درکت میکنم بخدا دختر خواهرشوهرم روزی سه بار میاد درمیزنه که بیاد تو منم موقعی که شوهرم باشه بازمیکنم نباشه بازنمیکنم اعصابمو بهم ریخته میادم هم بچمو اذیت میکنه هم خسارت میده به وسایل خونم به خواهرشوهرمم گفتم بدش میاد میگه بخاطر دوس داشتنه پسرته میاد منم گفتم به اندازه بیاد نه وقت بی وقت مثلا ۸صبح میاد اوج ظهر ساعت ۳،شب ساعت ۱۱😔😔

وااا  خب برین اجاره کنین  من از همون شب عروسیم رفتم خونه خودم با اینکه شوهرم کلی قرض داش ...

آخه من داخل شهر نیستم اینجا تازه تبدیل شده به شهرک کوچیک که خونه ها مال خودشونه اصلا اجاره نمیدن دست خودشونه همشون زمین بوده ساختن 

الهی عزیزدلم درکت میکنم بخدا دختر خواهرشوهرم روزی سه بار میاد درمیزنه که بیاد تو منم موقعی که شوهرم ...

اره دختر جاری منم اینجوری فکرشو بکن بچم قولنج داشت شدید بعد تنها شوهرمم ک نبود بزور میخابوندم میمود چون دیوار نبود تو و خرابکاری تازه یبار اونده بود من متوجه نشده بودم وقتی رفتم تمام کشوا خالی کرده بود وسط خونه منم بچه کوچیک الهی خدا کنم یجوری طلافی سختیهایی ک بهن داد دربیاد 

چی‌بگم والا😑
آخه من داخل شهر نیستم اینجا تازه تبدیل شده به شهرک کوچیک که خونه ها مال خودشونه اصلا اجاره نمیدن دست ...

شما مثل ما هستید اینجام همه خونا دارن اگه کسی نداشته باش مجبوره با مادرشوهرش تو یه اتاق زندگی کنه خداروشکر ما خونه داریم

چی‌بگم والا😑
شما مثل ما هستید اینجام همه خونا دارن اگه کسی نداشته باش مجبوره با مادرشوهرش تو یه اتاق زندگی کنه خد ...

اره من خودم بچه اینجا نیستم مجبورم همرنگ اینا باشم اینقدر دعوا وفشار به شوهرم اوردم تا مجبور شد پایین خونشونو مستقل کنه ی واحد نقلی که موقت داخلش باشیم تکلیفمون روشن شه