2777
2789
عنوان

حرف نزدن پسرم

777 بازدید | 42 پست

سلام به همگی.پسرم ۲۷ ماهشه.هنوز حرف نمیزنه.درکش خوبه همه دستوراتم رو متوجه میشه شنواییش مشکل نداره.کلافه شدم از این سکوتش.واسه اینکه منظورشو متوجه ماها بکنه یا میاد میزنه رو صورتم یا اینقدر نق میزنه تا بری ببینی چی میخواد.خیلی هم تنبله درازکش ماشین بازی میکنه.۳بار دکتر بردم دوبار گفتن مشکلی نداره بذار مهد الان دو ماهه میره مهد.دکتر سومی گفت این از من و تو هم سالم تره اینقدر حرف بزنه که سرت رو بخوره.امروزم دکتر چاارمی رزیدنت بود بعدا فهمیدم که مهر زده بود تو دفترچه گفت ببر ام آر آی.تو رو خدا کسی میتونه راهنماییم کنه.از نیش و کنایه های اطرافیانم خسته شدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنبله 

پسر دایی من ۵ سالش بود حرف زد

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

مث پسرمن27ماهشه

بردمم چندتادکترومهدکودک و........

میگن سالمه حتی به اوتیسم شک کردم امانبود

اینقدرحرف خوردم ازدیگران تنهاجوابم اینه که مگه من توتربیت وکارای بچه هاتون دخالت کردم که دخالت میکنین؟!

درعوض یه هفته س دارم روزی یک ساعت باهاش کتاب میخونم وکلمه میگم که بگه

اولش همکاری نمیکنه اماتدریج علاقه پیدامیکنه

پسرمن الان مامان بابا غذا بده برو بیا لالا جیش پی پی نمیخوام پارک تاپ دد قان قان حموم تموم پا گوش دس چشم بینی نینی و........میگه

من همون کاربریم که امضام این بود:پیرو امضا یکی ازنی نی سایتی هاکه گفته بودمنوشوهرم باهم قرارگذاشتیم که هروقت یه جایی بودیم که نتونستیم بهم بگیم دوستت دارم بگیم چه قدرهواگرمه...منم باشوهرم چنین قراری روگذاشتیم امااین قراروزمستون گذاشتیم...یه شب وقتی بامادرشوهرم اینارفتیم پارک داشت بارونم میومدهمسرم دستموگرفت وگفت چه قدرهواگرمه مگه نه؟تااومدبگم اره منم گرممه مادرشوهرم به شوهرم گف خرخودتی میخوای بوسش کنی بوسش کن...ازاون موقع هنوزم مشکوکم که مادرشوهرم نی نی سایتیه....مادرشوهرسلام✌😕😕
بالاخره حرف میزنه عزیزم.وقتی دکتر گفته چیزیش نیست دیگه نگران نباش.خیلیا دیر حرف میزنن

آره.ولی وقتی چهار تا آدم بی فرهنگ به متلک بهم میگن واسش نذر کن الهی بمیرم این گوشش میشنوه جیگر آدم کباب میشه