2777
2789
عنوان

سونو برای فولیکول دادم میشه یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست
همینه ان شاءالله به حق این ماه عزیز زودی مامان بشی و برات بگیره

فقط میترسم اندازش بالا باشه و تبدیل ب کیست باشه😢ایشالا عزیزم

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله مادر میشی فقط اصولشو رعایت کن

ممنونم بابت دعات😘

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
فقط میترسم اندازش بالا باشه و تبدیل ب کیست باشه😢ایشالا عزیزم

نه بابا نگران نباش آمپول زدی ازاد میشه

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
نه بابا نگران نباش آمپول زدی ازاد میشه

💜💜💜

قربونت .منم این روزارو داشتم .من نذر سوره یس کردم

مامان شدی؟من یک ساله دارم اقدام میکنم و نمیشه اخر این ماه رفتم قرص مصرف کردم دیگه از بی بی چکای منفی و آزمایشای منفی خسته شدم😔😔

آره پسرم ۱۶ ماهشه

ب سلامتی عزیزم خدا واست حفظش کنه