2777
2789

عزیزایی که ایران هستن هم نظر بدن.

این درسته که میگن تو اروپا خانوما به شوهرشون شک نمی کنن؟ مثلا خیانت و دروغ و و و به اون صورت نیست؟ 

یکی از اقوام کانادا هستن، میگه زن به شوهرش شک نمیکنه و عاشقانه همدیگه رو می خوان.. میگه ایران بودیم اینطور نبود همیشه دعوا و مشکل داشتیم.. 

از لحاظ حقوق و مزایا تو اروپا دیگه مشکلی ندارن و همه چیز فراهمه. 

پنکه روشن کردم خنک شی ☢️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون قوانين ايران ضد زنه و به نفع آقايون

اروپا و امريكا برعكسه: به نفع زن و به ضرر مرد! براى همينه!

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

چی رو بی چی  ربط دادنا 🙄

کسیکه شکاک ؛ همه جا شکاک

کسیکه اعتماد داره ب انتخابش ؛  تکلیف ش با خودش مشخص و اعتماد داره !!!!

کسیکه متعهد نیست ، همه جای دنیا  متعهد نیست ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اینجا بیشتر دعواها سر خونواده هاس و کمبود محبت.‌مرد تمیتونه محبت کنه چون کل روز رو داره میدوه دنبال پول در اوردن زن توقعش میره بالا دعوا میشه....ایران یعنی سختی کشیدن و بدبختی...چوت دولت هیچ مزایایی برای مردم کشور نداره خارج از کشور خودشون تنهان جز همدیگه کسی رو ندارن ارامششون بیشتره چون قطعا زندگی اونجا راحت تر از ایرانه