یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الانم بنظر من گرمه ها. من ازین لباسای حریر خریدم. البته دوتا مانتو هم دارم که خنکن و رنگ روشن هستن. و یه دونه اتصال دکمه ای دارن. سعی کن زیرش لباس خنک بپوشی
انقد زود میرسه که خودت شاخ درمیاری و دلت یه ذره میشه واسه این روزا وقتی به دنیا میاد خیلی حال میده ...
من پسر بزرگم 18ماهشه بیچارم کرده بدنم جون نداره پا ب پاش بازی کنم اگه بچه دوم ب دنیا بیاد حداقل خودم از لحاظ جسمی قوی تر میشم من همین الانشم تا صبح بیدارم پای این بچه
نه واقعا بارداری سخته من از دیشب دندون درد ومعده درد از پا انداخته منو.الانم سرکارم.ساعت 1 تا 3 خوابیدم فقط بعدش از درد بیدار بودم بالا سر شوهرم که سحری میخورد جرات ندارم چیزی هم بخورم قندم99 هست وخیلی نگرانی های دیگه کلافه شدم بخدا
آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمیشوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
نه واقعا بارداری سخته من از دیشب دندون درد ومعده درد از پا انداخته منو.الانم سرکارم.ساعت 1 تا 3 خواب ...
الهی سر پسر اولم تا اخر هفت ماهگی رفتم سرکار ولی حال عمومیم خوب بود و زود گذشت ولی سر این بدنم تحلیل رفته دندون درد معده درد و پا درد شدید دارم و سردردهای وحشتناک فقط میگم ب دنیا بیاد من بدنم قوی بشه