2777
2789

از الان دیگه گرم شده هوا من هنوز چیز مناسبی پیدا نکردم چه کنیم دوستان 15 مرداد زایمانمه انشالله

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منوشما سن بارداریمون تقریبا یکیه منم توخونه که تیشرت وشلوارک گشاد میپوشم واسه بیرون هنوزهیچی نگرفتم

اره عزیزم منم همینطور وکارمندم هستم والان مانتوهای اداریم بزور بسته میشن مجبورم با چادر باشم هیچی گیر نیوردم نمیدونم چه کنم یه چیز خوب پیدا کنم

وای کی مرداد میاد راحت شیم 

انقد زود میرسه که خودت شاخ درمیاری

و دلت یه ذره میشه واسه این روزا

وقتی به دنیا میاد خیلی حال میده و خیلی شیرینه

ولی واقعا سخته

شب بیداریو خستگی ممتد

استفاده کن الان

درست زمانی که ناامید میشوی 
انقد زود میرسه که خودت شاخ درمیاری و دلت یه ذره میشه واسه این روزا وقتی به دنیا میاد خیلی حال میده ...

من پسر بزرگم 18ماهشه بیچارم کرده بدنم جون نداره پا ب پاش بازی کنم اگه بچه دوم ب دنیا بیاد حداقل خودم از لحاظ جسمی قوی تر میشم من همین الانشم تا صبح بیدارم پای این بچه

وای کی مرداد میاد راحت شیم 

نه واقعا بارداری سخته من از دیشب دندون درد ومعده درد از پا انداخته منو.الانم سرکارم.ساعت 1 تا 3 خوابیدم فقط بعدش از درد بیدار بودم بالا سر شوهرم که سحری میخورد جرات ندارم چیزی هم بخورم قندم99 هست وخیلی نگرانی های دیگه کلافه شدم بخدا

من پسر بزرگم 18ماهشه بیچارم کرده بدنم جون نداره پا ب پاش بازی کنم اگه بچه دوم ب دنیا بیاد حداقل خودم ...

خانمی کارت خیلی سخته با بچه کوچیک.من پسرم 5 سالشه وخیلی مواظبمه وتقریبا مستقله حالم اینه خدا کمکت کنه این روزا رو بسلامت بگذرونی

نه واقعا بارداری سخته من از دیشب دندون درد ومعده درد از پا انداخته منو.الانم سرکارم.ساعت 1 تا 3 خواب ...

الهی سر پسر اولم تا اخر هفت ماهگی رفتم سرکار ولی حال عمومیم خوب بود و زود گذشت ولی سر این بدنم تحلیل رفته دندون درد معده درد و پا درد شدید دارم و سردردهای وحشتناک فقط میگم ب دنیا بیاد من بدنم قوی بشه