2777
2789
عنوان

بچه

141 بازدید | 17 پست

سلام خانومای گل، لطفا بهم بگید اگه کسی بخواد 2سال بعد از ازدواجش بچه دار بشه، خیلی دیره؟؟؟؟؟؟به نظر شما 🤔

کسی هست که اینطوری بوده باشه، آیا بقیه بهتون گیر نمیدادن زود بچه بیارین وعکس العمل شما چی بوده؟؟ 

ن بنظرم خیلی هم خوبه اما بستگی داره سنت هم چقدر باشه 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دیر نیست هر کی باید خودش تصمیم بگیره با توجه به صلاح زندگیش

تو دور وبریام کسایی هستن‌که ۶ سالم گذشته و فعلا نمیخان به خودشون مربوطه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

هر وقت صلاح دونستی بچه دارشو حالا یک ماه بعد یا چند سال بعد

به منم خیلی میگن نی نی نداری، نمیخوای و...

منم میگم هر وقت خواستم بچه دار شم خبرتون میکنم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

من 3سال میگذره و هنوز تصمیم ندارم 

مامانم گاهی میپرسه فعلا قصد ندارید

از خانواده شوهرم پدرشوهرم چند وقتیه میگه

اونم دلیلش خود بچه نیس چون جاریم باردار شده غیر مستقیم داره موفقیت چشم گیر اون رو بعد از 6سال به روم میاره 😕😕

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
من 21 همسرم 32

سنی هم ک نداری ۲ سال چیزی نیست عزیزم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

عزیزم بستگی به موقعیت و شرایط زندگی و خواست خودت و همسرت داره و به هیچ کس دیگه ای هم مربوط نیست هر چند که تو اطرافیان مطمئنا آدم های اعصاب خورد کن زیادی پیدا می شن.خودتو ناراحت نکن و فقط بهشون لبخند بزن.اگه شعور داشته باشن که دیگه دخالت نمی کنن اگه نداشته باشن هم از هیچ کس کاری بر نمیاد!فقط تا وقتی که زندگیت از همه نظر به تثبیت رسید و خودت و شوهرت واقعا دلتون بچه می خواست اقدام کن،چون مسئولیت خیلی سنگینیه.