2777
2789
عنوان

بچه هاا بیاید بگید امکان برگشتن عشقش هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 29 پست
خب شاید از رو تنهایی رفته و ممکنه با شخص جدید بیشتر قدر دوستمو بدونه 

مکه چه قدر تنها بوده که بره یه سال ؟ دو سال ؟ یکی دو ماهم نتونست تحمل کنه ؟ مگه تنها نبود مگه دوستتو نمیخواست خب دوباره برمیگشت سمت دوستت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قرار بود ببینن ک نشد .. اگ همو میدیدن مطمئنا کار ب جدایی نمیکشید 

بازم ميكشيد

عجب دوست ساده اي داري ك منتظر برگشت اين رابطه بي سرانجام هست

شايد اصلا از هم خوششون نمي اومد

اگه پسري رفت ديگه بايد يكي هم بهش لگد بزني ك برنگرده

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
چرا امکانش نیس🤔

چون که اگه واقعا میخواستش نمیرفت سراغ یه نفر دیگه.

در ضمن اینا یه بار هم همو از نزدیک ندیده بودن، چه جوری همو شناختن و عاشق شدن؟

مگه الکیه عزیزم.

اصلا ادم یکم دقت کنه و منطقی به قضیه نگاه کنه میفهمه همه چی فقط یه وقت گذرونی بوده.

خب شاید از رو تنهایی رفته و ممکنه با شخص جدید بیشتر قدر دوستمو بدونه 

اره مثلا ميخاد هز وقت دختراي ديگه پرتش كردن دور دوستت تو دلش قند اب بشه ك پسره قدر اينو ميدونه اگرم برگرده از تنهايي بر ميگرده

ك برنميگرده

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
نه قرار بود ببینن ک نشد .. اگ همو میدیدن مطمئنا کار ب جدایی نمیکشید 

با اگه و اما که زندگی پیش نمیره.

داری میگی " اگه "

ولی چیزی که الان وجود داره و هست رو باید بهش توجه کرد نه چیزی که رخ نداده

اصن یه دختر چرا وارد رابطه میشه اخه پسر خوب و عاشق میادخاستگاری دوست شدن اشتباهه من خودم شوهرم اولینو اخرین کسیه که باهاشم خیلیم راضیم چون هیچ مردی دلمو دست دوم نکرده و مال عشقمه همه و همش

خوب شد که نشد

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
چرا

از طرف پسر عشقی در کار نبود.. یه مدت با دوست شما بود محبت کرد و محبت دید و سرگرم شد و وقتی زمان عمل رسید پیچوند... همون بهتر هم استانی ما رو بدبخت نکرد  

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
از طرف پسر عشقی در کار نبود.. یه مدت با دوست شما بود محبت کرد و محبت دید و سرگرم شد و وقتی زمان عمل ...

اونوقت شما اصفهانی هستید یا گیلانی؟؟

مطمئنم  همه چی ی روزی همونی میشه ک تو میخوای😌sh&s
اونوقت شما اصفهانی هستید یا گیلانی؟؟

گیلانی