2777
2789
عنوان

خانوماااا کمکککککک

122 بازدید | 19 پست

بچه ها من 10 ساله ازدواج کردم و تو این ده سال بارها از شوهرم خیانت دیدم ولی هر بار به خانواده ام گفتم کاری برام نکردند. چون شوهرم چرب زبون و دورو است و از اوناست که همه رو اسمش قسم میخورن و قبولش دارند

همیشه همه رو متقاعد می کنه که من اشتباه می کنم و منم واسه خاطر بچه م صبوری می کنم. امروز دوباره سیمکارت و موبایل پیدا کردم که تویش شماره تماس بود که مال یه خانومی بود. بعد از خط تو خود گوشی به خودم زنگ زدم تا شماره ش بیفته. دیدم همون شماره است فقط عدد آخرش فرق می کنه. کاملا معلومه همزمان خریدن و این یعنی یه برگ برنده واسه منی که همیشه هیچکس حرفم رو قبوا نداشت. سیمکارت رو برداشتم و گوشی رو گذاشتم سر جاش. چون موبایل خاموش بود فعلا متوجه نمیشه. حالا کمکم کنید باید چکار کنم؟ بدجوری تو دلم آشوبه. هم دلم میخواد باهاش دعوا کنم و هم میترسم که سیمکارت رو بگیره و مدرکم از دستم بره

خیلی مستاصل شدم. تو رو خدا بیاید کمک کنید. 

فقط بهم بگو ایا توانایی اینو داری که بعد طلاق برا خودت زندگی کنی یا نه؟ 

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیاز ب طیمکارت نیست از شمارش میتونی شکایت کنی و شماره ی خانم ک بنام خیانت 

البته باید مدارک زیادی داشته باشی اگر دختره زن شوهر دار نباشه نهایتا 74 تا شلاق برا هر کدوم هست ک تبدیل ب پول میشه .

ولی اگر شوهر دار باشه چوب تو ک.... شوهرت میکنن 

تا کفشهای مرا نپوشیدی و راه هایی که رفته ام نرفته ای مرا قضاوت مکن ای دوست ....
من فوق لیسانسم ولی شغلی ندارم  یکی. از دلایل عقب نشینی منمه میشه همین بوده.

اگر از پس خودت نمیتونی بر بیای ول کن کار اگاه بازی رو 

اما اگه قصدت طلاقه مدارکتو جمع کن و برو شکایت و درخواست طلاق

متاسفانه مردیکه در طی ۱۰ سال بارها خیانت کرده محاله ادم بشه

بچه‌دار شدن تصمیم خطیری‌ست . با این تصمیم می‌گذارید که قلب‌تان تا ابد جایی در بیرون و دوروبر تن‌تان بسر برد 
مدرک گرفتی دستت که چی شه؟ دستش رو شه رفتارش درست میشه؟ خب اگه طلاق میخوای بگو

من و شوهرم. بعد کلی عاشقی و مکافات بهم رسیدیم. من احمق دوستش دارم ولی از طرفی داغونم. نمی دونم مشکل از چیه. واقعا براش کم نمیزارم

اگر از پس خودت نمیتونی بر بیای ول کن کار اگاه بازی رو  اما اگه قصدت طلاقه مدارکتو جمع کن و برو ...

بردمش پیش روانشناس. دکتر گفت دو قطبیه و درست شدنش زمان می بره. ولی قبول نکرد ادامه بده

بردمش پیش روانشناس. دکتر گفت دو قطبیه و درست شدنش زمان می بره. ولی قبول نکرد ادامه بده

اگه دو قطبیه که بیشتر محاله ادم بشه 

من و شوهرم. بعد کلی عاشقی و مکافات بهم رسیدیم. من احمق دوستش دارم ولی از طرفی داغونم. نمی دونم مشکل ...

چند سالته و اون چند سالشه

بچه دارین؟

رابطه خودتون چطوره