2777
2789

یه کت دادم خیاط برام بدوزه خراب کرده😭اولش یه قیمت گفت بعد که تموم شد یه قیمت دیگه، قبلا بهش لباس دیگه داده بودم خوب دوخته بود برا همین کت دادم بدوزه پارچشم خیلی خوشگل بود دوسش داشتم😢😢 اصلا تو تن تمیز واینمیسته دوختاش چین چین شده الگوشو فکرکنم بالا پایین گذاشته آخه با هم متقارن نیست کیست میفته یه طرفش وقتی میپوشم، از بس اعصابم خورده خوابم نمیبره پارچشم کرپ بود پارچه سختی نبود😥کلی هم تاکید کردم تمیز بشه عجله ای نشه راهش دور بود چندبار رفتم و اومدم درحالی که قبلی ها رو فقط برا اندازه‌گیری میرفتم سری بعد که برا پرو میرفتم منتظر میموندم آماده می‌کرد همونجا تحویل میداد😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهش بگو

همونجا موقع تحویل که پوشیدم افتضااااح بود هزارجاشو درست کرد رد لایی هاش دیده میشد گفت بده خشکشویی برا اتو خوب میشه دادم اونا بهتر شد ولی نا متقارن بودن الگوش حالا پیدا شده، گفت بیار درستش کنم ولی بنظرتون میتونه؟؟ آخه اگه میتونست همون اول تمیز میدوختش حالا موندم بدم خودش یا یه خیاط تمیزکار پیدا کنم بدم درستش کنه؟؟ 

فکرشو نکن دیگه کاریه که شده و نمیشه درستش کرد پس آرامشتو دیگه خراب نکن فدای سرت ...بعدی رو دیگه حاضر ...

شوهرمم میگه چندتا دوختی تا حالا خوب شده حالا این یکی خراب شده فدا سرت ولی دست خودم نیست هرچی میخوام بهش فکر نکنم همش تو سرم میچرخه😭😭

بده خودش 

یعنی چی؟ چی بگم بهش؟ نمیدونم چرا میرم پیشش لال میشم درحالی که حرفمو خوب میتونم بزنم، کسی معرفی کرده میترسم از دست اونم ناراحت بشه آخه هم لباسای اون بنده خدا رو خوب میدوزه هم من چندتا دادم خوب دوخته نمیدونم چرا اینو اینجوری کرد😢😢😢

منم واسه همین لباس رو همیشه آماده میخرم که اینطور اعصاب و پول هدر نره

منم چندین سال هیچی ندوختم ولی دیدم این خوب میدوزه یه مدلایی هم که میخواستم تو بازار پیدا نمیکردم عکس میدیدم تو اینستا و اینا گفتم بدوزم که این آخری رو گند زد😔

تو سفارش دوخت دادن از اول احتمال میره خراب بشه. پس ناراحتی نداره.

هیییی آخه اگه پارچت خوشگل باشه و همش جلو چشت باشه و ببینی که کج و کوله بهم وصل شده درحالیکه میتونست خوب دوخته بشه و اینکه کلی هم هزینه کردی یکم ناراحتی که داره😭😭😭

یعنی چی؟ چی بگم بهش؟ نمیدونم چرا میرم پیشش لال میشم درحالی که حرفمو خوب میتونم بزنم، کسی معرفی کرده ...

بهرحال این خراب کرده یا تخصصش نداشته ،شرط اول کار ایشون رضایت شماست پس وظیفه که برای پولی که گرفته کارخوب تحویل بده

چرابترسی از اینکه به بقیه بگه و.... همیشه حرف حق جواب ندارن پس برو بگو این کت به درد من نمیخوره و بااین همه هزینه که کردم دلم نمیاد بپوشمش پس باید درستش کنی 

بزار حتی اگر بلد نیست هم کت با هزینه خودش بده به کسی درست کنه تا ابروش حفظ بشه مهم اینه که کار درست تحویل بده

همیشه برای حقت بجنگ و خجالتی بودن جز اعصاب خودت خراب کردن چیزی ب بار نمیاره