2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Nail

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

content://media/external/file/16513

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

نماز خوندن با چادر نازک چه حکمی دارد؟ 

√ پاسخ:

اگر زن در هنگام نماز غیر از چادر لباس کامل داشته باشد، سر و گردن هم با روسری و امثال آن پوشیده باشد، طوری که بدون چادر هم غیر از صورت و دست ها تا مچ پیدا نشود، نماز خواندن با چادر نازک اشکال ندارد.

اما اگر غیر از چادر لباس خانم کامل نباشد، مثلا لباس آستین کوتاه پوشیده و یا گردن و موهای او پیدا باشد، در هنگام نماز باید چادر کاملا بدن او را بپوشاند. اگر چادر نازک باشد، طوری که از زیر چادر بدن پیدا باشد و دست و مو از زیر چادر پیدا باشد، نماز باطل است هر چند نامحرم هم حضور نداشته باشد.

+98930.........62

شماره بود مجبور شدم وسطشو پاک کنم

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

🍂🌸🍃🍂🍁🍃🍂🍁🍃🍂

🌼🍂🍃🍁

🌺🍃🍂

🍀✨

🍃

#⁣خاک_بازی باعث افزایش خلاقیت و هوش هیجانی در کودکان خواهد شد.

⁣خاک جزء اسباب بازی های سازمان نایافته هستند.

⁣⁣مانع ⁣خاک بازی کودکان نشوید و اجازه دهید انها خاک بازی بکنند.

🍂🌸🍃

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑