2821
2789
عنوان

اسم پسر کدومش ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 54 پست

فکر کن یکی بزاره علی بیژن😁علی کیان دست کمی ازش نداره.ولی جدا هم علی قشنگه هم کیان

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
یکی تو اموزشگاه پسرم بود رضا سام کامل هم صداش میکردن رضا سام

نمیفهمم این موج اسم های ترکیبی ایرانی عربی از کجا اومد!

کاملا نمایانگر بلاتکلیفی والدینه😒

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم خوشم نمیاد    شوهر خواهرم کیان دوس داره   خواهرم علی    دوتاشونم کوتاه ...

بگو اولی رو علی بذارید بعدی رو کیان😌

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
فکر کن یکی بزاره علی بیژن😁علی کیان دست کمی ازش نداره.ولی جدا هم علی قشنگه هم کیان

علی بیژن    خخخخ  

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
بگو اولی رو علی بذارید بعدی رو کیان😌

دومین بچشه    اخه اولی اسمش پرهامه    اینا به پرهام نمیاد 😕

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   
بله ترکیب خوبی نیست امیرکیان معقولتره

امیر کیان به نظر منم قشنگ تره  

حالا قراره نتیجه نظر سنجی رو بهش نشون بدم  بلکه نذاره این اسمو

دومین بچشه    اخه اولی اسمش پرهامه    اینا به پرهام نمیاد 😕

باز کیان با پرهام جورتره

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
وای نمیری دختر خندیدم با کیانعلی که گفتی کلا نظر خواهراستارتر عوض میشه وکوتاه میاد ببین کی گفتم

خدا از زبونت بشنوه     نتیجه نظر سنجی رو نشونش میدم که کوتاه بیاد یه وقت علی کیان نذاره 

حتما کوتاه میاد بابا.علی کیان هم شد اسم؟این اسمعا بتنهایی قشنگن.

خواهرم خیلی علی دوس داره  شوهرش خیلی کیان دوس داره    یکیشون باید کوتاه بیاد