2777
2789
عنوان

کسی با حلقه هولاهوپ لاغر شده ؟؟؟

5554 بازدید | 20 پست

من هر کار میکنم ۳ کیلو اضافه وزنم کم نمیشه مخصوصا شکم و پهلو الان یک هفته است میزنم حلقه بازم فرقی نکرده کسی اینجا تجربه داره ؟،، چقدر زمان برد تا جواب بده روزی چقدر تایم گذاشتین 

یه روز خوب میاد واسه هممون☺️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر تاثیر داشت ؟؟منم رژیم دارم در کنارش 

خیلی تاثیر داشت خیلیی

کمرم هم باریک و خوشگل شده بود 

مبخوام بازم بزنم

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
من ۴۰ مین صبح ۴۰ مین عصر شکم و پهلومو در عرض یه هفته کوچیک کرد

یک ساعت و بیست دقیقه در روز خیلی زیاده که من روزی ۲۰ مین میزنم 😉

یه روز خوب میاد واسه هممون☺️
یک ساعت و بیست دقیقه در روز خیلی زیاده که من روزی ۲۰ مین میزنم 😉

منم روزی بیست مین میزدم 

زیادش ضرر داره

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

من روزی نیم ساعت یا یک ساعت میزدم و رژیمم داشتم فوق العاده بووووووود از ٧۴ رسیدم ب ۶۴

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
شما به بار گفتی واسطه باس ن هم از اسکات نتیجه گرفتی درسته؟ میخواستم ببینم تغذیتون چطور بود مخصوصا م ...

من رژیم بودم کلا پروتئین و اینا نمیخوردم ولی زیاد شاید فقط تخم مرغ و سینه مرغ ولی پودر ‌اینا نه

بعد من باس نم خوب بود تقریبا دوسه ماه اسکات یادمه زدم بهتر شد خیلی