2777
2789
عنوان

این همه تعصب بی جا...حالم به هم خورد

259 بازدید | 13 پست

امشب تو یه جمعی بودیم پسرم و دختر خالش هر دو فقط فقط دو سالشونه....فقط دو سال....بعد پسرم گرفت دختر خالشو بوسید و فشارش داد بعد یکی کلی ناراحت شد که بچه رو بپوشونین دختر باید پوشیده باشه....به پسرمم اخم کرد پسرم بغض کرد..ناراحت شدم...به نظرتون این رفتارش چه معنی داشت مگه هر کدوم بیست سالشون بود؟😏

بهش میگفتی به پسرم اخم نکن مگه چند سالشونه ‌.

زینب هستمممم.😘☺..........       اسم کاربریم برا توی عزیزی هستی که نمیدوننننممممم مشکلت چیه.؟!باباااااا انقدر گزارش نزن برا من.مشکلی داری (بیا منو به راه راست هدایت کن) (.تذکر بده.)(دعوام کن )گزارش نزنننن من قطع دسترسی میشم اونوقت باید برم ساعتها دنبال شماره بگردم دوباره برگردم به سایت بخدا اذیت میشم درک کن 😤😤😤😤😤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که چیزی نیس دختر عموم ی دختر ۵ ساله داره دا اشمم ۶ سالشه ما همسایه ایم اینا رو از همون بچگی نمیزاشت بازی کنن باهم اگرم بازی کنن باید پیش چشم خودش باشه مثلا برن تو اتاق میگه درو نبندید باز باشه یا همش با دخترش دعوا داره حق نداری با پسرا بازی کنی این حرفا از همون ۱ سالگیشونه خیلی متعصبه حتی رو پسراش هم اینجوریه 

چند سال پیش تو یه جمعی بودم،،، بچه ها اون وسط برای خودشون بازی میکردن، رو سر و‌کول هم میپریدن، یهو یه پسر بچه شاید سه ساله پرید رو کمر یه دختر بچه که دراز کشیده بود،،، یهو دیدم زنا شروع کردن به پچ پچ کردن، یه عده ریز ریز میخندیدن،، بعدم دو‌نفر با یه حالت بد، از پای پسره میگرفتن میکشیدن، یکیم دختره رو میکشید، بخدا هاج و واج مونده بودم ازین حرکت زشتشون

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.