2777
2789
عنوان

مصرف پیاز خام در شیردهی

8206 بازدید | 21 پست

سلام دخترم الان ۴ماه و ۱۰ روزشه..یه هفته س ک دیگه رعایت نمیکنم برا پیاز و سبزی..مشکلی هم پیش نیومد..از وقتی سبزی و پیاز میخورم رنگ صورتش داره روشن میشه..ممکنه تاثیر پیاز و سبزی باشه؟

برای تو دلیم یه صلوات بفرستید دعا کنید سالم بیاد بغلم ممنون🙏🌹🌹🌹🌹

نی نیت دقیقا کی دنیا اومده؟پسرمن ۱۴ دی ۹۷ دنیا اومد تازگیا خیلی کم درحد دوسه پر پیاز یا سیر در روز میخورم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نیت دقیقا کی دنیا اومده؟پسرمن ۱۴ دی ۹۷ دنیا اومد تازگیا خیلی کم درحد دوسه پر پیاز یا سیر در روز م ...

۱۵دی ۹۷ سات۳بامداد

نی نیت دقیقا کی دنیا اومده؟پسرمن ۱۴ دی ۹۷ دنیا اومد تازگیا خیلی کم درحد دوسه پر پیاز یا سیر در روز م ...

مشکلی نداشته از لحظ نفخ و اینا؟دخترم لثه هاش خیلی درد داره..انگشت شستش تو دهنشه همش😑

مشکلی نداشته از لحظ نفخ و اینا؟دخترم لثه هاش خیلی درد داره..انگشت شستش تو دهنشه همش😑

دستش که همش تو دهنشه فکر کنم میخاره همشم داره غر میزنه

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
😍😍😍😍😍

چند روز پیش افتاد از رو تخت خیلی ترسیدم نکنه ضربه مغزی شده باشه خدای نکرده..دیگه سه روز مدام چکش کردم خداروشکر مشکلی نداشت.. دیگه نبردم واکسنشو بزنم ترسیدم طوریش بشه..شنبه میبرمش واسه واکسن چهارماهگی ..میگن عیب نداره دیرتر ببری..

دستش که همش تو دهنشه فکر کنم میخاره همشم داره غر میزنه

آره دقیقا خیلی غر میزنه میگه بغلم کن..اولین باری ک غلت زد از رو تخت افتاد😭نمیدونستم میتونه غلت بزنه..یه دیقه فقط غافل شدم ازش..قبلش میخواست غلت بزنه نمیتونست تا نصفه راهو میرفت

چند روز پیش افتاد از رو تخت خیلی ترسیدم نکنه ضربه مغزی شده باشه خدای نکرده..دیگه سه روز مدام چکش کرد ...

خداردشکر به خیر گذشت اصلا تنهاش ندار.نه تا دوهفته عیب نداره منکه سرواکسن ۴ماهگی پدرم دراومد بچه م خیلی جیغ و داد کرد 

خداردشکر به خیر گذشت اصلا تنهاش ندار.نه تا دوهفته عیب نداره منکه سرواکسن ۴ماهگی پدرم دراومد بچه م خی ...

قبلش استامینیوفن بهش دادی؟سر واکسن دوماهگیش گریه نکرد اما تب داشت از همون اولش تا سه روز..نیم ساعت قبل از واکسنم شربت استامینوفن بهش دادم دوبرابر وزنش..الان نمیدونم وزنش چقده ..دوماهگی ۵۹۰۰بود..بچه شما وزنش چقد بود چهارماهگی..احساس میکنم دخترم زیاد اضافه نکرد