بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من معتقدم اگه تغذیه خوب و مقوی حتما با ورزش همراه باشه به مدت چندین ماه حتما جواب میده منتظر ن ...
نه عزیزم من الان یک سالو نیمه که تغذیم خیلی خوب و مقویه در روز یک ساعتم ورزش و تمرین دارم به طور مرتب پیش دکتر میرم و هیچ مشکلی برای بارداری ندارم نه من و نه همسرم ولی بچه دار نمیشیم...پیش هر دکتریم میریم میگه هیچ مشکلی ندارم
من ک اصلا ن تحرک دارم ن تغذیم خوبه همش بالا میارم،استراحت مطلق هستم
همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑 (امیرعلی👬امیرسام♡غزال👭نهال) یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑 شاد و عاشقانهداریم در آخر My Religion I'S Humanity