2777
2789

عزیزم من تقریبا ۷ ماه سردیجات و کم کردم.تنبلی تخمدان دارم.پیاده روی هم هفته ای یکی دوبار.

هیچ وقت فولیکول درست نداشتم اما اینسری بعد ۷ ماه وضعیت رحم و تخمدانم خوب بود فولیکول بالغ داشتم.دیگه توکل ب خدا.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من معتقدم اگه تغذیه خوب  و مقوی حتما با ورزش همراه باشه به مدت چندین ماه حتما جواب میده منتظر ن ...

نه عزیزم من الان یک سالو نیمه که تغذیم خیلی خوب و مقویه در روز یک ساعتم ورزش و تمرین دارم به طور مرتب پیش دکتر میرم و هیچ مشکلی برای بارداری ندارم نه من و نه همسرم   ولی بچه دار نمیشیم...پیش هر دکتریم میریم میگه هیچ مشکلی ندارم

عزیزم چندتا فولیکول داشته باشیم کافیه؟

یکی باشه هم خوبه. مهم سایزشه.

مال من ۱۸ بود.

از ۱۷ تا ۲۲ خوبه.

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
اگه عددش بیتر یاکمتر باشه چی؟ ازکجابفهمیم تنبلی داریم یا ن

تنبلی از پریود نامنظم میشه فهمید سونو هم باید داد تا مطمعن شد.

اگر کمتر باشه خوب نیست ممکنه آزاد نشه اگر هم بیشتر باشه ممکنه کیست بشه.

من دوساله بعدزایمانم پریودام دیره مثلن ۲۶ فروردین شدم هنوز نشدم یعنی تنبلی دارم؟

ممکنه.اول برید پیش دکتر تا سونو بده بعد سونو میشه مطمعن شد.

من ک اصلا ن تحرک دارم ن تغذیم خوبه همش بالا میارم،استراحت مطلق هستم

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
قراره توی اون هفته برم اگه تنبلی داشته باشم خیلی بده،؟ میتونم بچه دارشم؟

همه یکسان نیستن

با دارو میشه بچه دارشد 

بعضیا زود بعضیا دیر

درمان قطعی نداره