2777
2789

سلام دوستان 

بچم یک سال و چهار ماهشه اصلا غذا نمیخوره بهم گفتن تا هوا خیلی گرم نشده از شیر بگیرش.الان همش میاد سراغش ...خیلی وابستس ؛ شبا چند دفه از خواب بلند میشه .بنظرتون چیکار کنم باهاش که زودتر کنار بیاد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز دخترمو بردم دکتر  

بهم گف تا دو سالگی شیرش بده  سیستم دفاعی بدنش قوی شه 

دختر منم وابستس  الان میگن هوا گرمه  مریض میشه دم دمای  پاییز بگیرش   الان دخترم یه سال و ۸ ماهشه

وزن اولیه ۷۰      هدف اول  ۶۵    هدف دوم ۶۰    الانم  ۶۵ کیلوام    به هدف اولم رسیدم    من میتونم   

واااای دختر منم وابسته بود شدید فوق العاده بد غذا و لاغر. ۲۱ ماهش بود مادر شوهرم چسب زد رو سینه هام اومد گفت می می گفتم مامان اوووخ می می اوف شده بوسش کرد چندبار اومد نگا کرد دیگ نمسگفت بده بخورم فقط نازش میکرد. شب اول شوهرم رفت واسش کلی خوراکی خرید تا ساعت ۳ نخوابید با بازی و قصه خوابوندمش ولی دیگ تاصبح بیدار نشد. تا سه شب مقاومت کنی بهش تده اصلا دیگه حله

از شیر گرفتن مرحله ای ک میگن اول شیر روزو قطع کن بعد شیر شبو بنظرم فایده نداره. یهویی قطع کنی خیلی بهتره

یه دختر کوچولوی ۲ ساله دارم، باز خدا بهم عنایت کرده و باردارم. دامن تمام‌ منتظرا ب حق فاطمه زهرا سبز بشه
واااای دختر منم وابسته بود شدید فوق العاده بد غذا و لاغر. ۲۱ ماهش بود مادر شوهرم چسب زد رو سینه هام ...

اره منم میخواستم اول روز رو قطع کنم بعد شب رو ؛ میگن اینجوری بچه زجر کُش میشه فقط موندم شب رو چیکار کنم ،الان نصفه شب بلند میشه گریه میکنه چیکار کنم 😣