2777
2789
عنوان

باردارا و با تجربه ها بیاین فوریه

69 بازدید | 3 پست

من دیشب تا صبح درد کادب زایمان داشتم و موقعی که درد میگرفت قلبمم سنگین میشدو ضربانش بالا میرفت کلا ضربان قلبم خییلی بالا میره و اکو و نوار قلب گرفتم اما سالم بود ولی بازهم این تپش قلب و سنگینی قلب ادامه داره براهمین دیگه دکتر نرفتم حالا بنظرتون دوباره برم دکتر؟امکان داره برا زایمان طبیعی مشکلی باشه این بالارفتن ضربان قلبم و اینا ؟منظورم اینه ممکنه بخاطر ضربان قلبم نزارن طبیعی کنم؟؟من خیلی دارم برا طبیعی زحمت میکشم میخوام بدونم اگه سزارین میشم دیگه الکی خودمو ادیت نکنم

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
بله اگه تپش قلب داری نمیزارن طبیعی زایما ن کنی . نوار قلب گرفتی جوابش چه جوری چیزی بت نگفتن؟

جدی میگی؟؟یعنی خطرناکه؟؟نوارم و اکو قلبم سالم بود ولی چندباری بهداشت رفتم و نبضم و گرفتن ۱۱۰تا۱۲۰بودو خیلی متعجب بودن که چرا اینقدر بالاهست و چندبار بهم تاکید کردن برم دکتر قلب ولی نرفتم 

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی میگی؟؟یعنی خطرناکه؟؟نوارم و اکو قلبم سالم بود ولی چندباری بهداشت رفتم و نبضم و گرفتن ۱۱۰تا۱۲۰بود ...

حتما برو و بعد جوابشو ببر سریع پیش دکترت اگه لازم باشه اورژانسی سز میشی

😍عاشقتم که😍