2777
2789
عنوان

باز کردن گچ بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 53840 بازدید | 80 پست
از عملتون پیش دکتر ثابت مهر راضی هستین،تا الان مشکلی نداشتین؟؟؟ آخه پیش ایشون وقت عمل گرفتم

سلام. شما پیش دکتر ثابت مهر عمل کردید؟ راضی هستید؟ 

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بله عزیزم راضی ام،ایشون فقط طبیعی عمل میکنن و ایرادات بینی رو میگیرن 

منم عمل کردم. از فرم بینیم فعلا راضیم

و من یتوکل علی الله فهو حسبه*** السَّلام عَلَى الحُسَیْن ، وَعَلَى عَلیِّ بْنِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَیْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَینِ
من پیش دکتر امید ثابت مهر عملیدم . پیح اینستاشون برین وقتی آینه میده دستشون کلی ذوق می کنن . البته م ...

سلام عزیزم من یه هفته اس عمل بینی کردم ولی کلا بیست درصد میتونم با بینی نفس بکشم هنوز گچ بینیمو برنداشته دکتر ولی خیییلی اذیتم شبا با دهن باز میخابم دهنم سرویس شده 

بخدا پشیمونم مثل چی خر خر میکنم تو خاب احساس خفگی فس فس کردن موقع غذا خوردن به نظرت عادیه شما چطور بودین