97samyar مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 434 عنوان ی لحظه بیاین 98 بازدید | 12 پست پسرم ۴ ماهشه میخام در کنار شیر خودم شیرخشک بهش بدم چن وعده بدم بهش.؟؟؟و اینکه بچه ۴ ماهه چن ساعت باید در طول ۲۴ ساعت رو بخابه ؟؟؟؟ خدایا پشت و پناهم باش 1398/02/25 | 12:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sinoon عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 6806 دخترمنم چهارماه و نیم دارهمن شیرخشک معمولا ۹۰سی سی در روزمیدمحالا روزایی ک بخوام برم بیرون پیش مامانم میذارم خب بیشتر میخورهخواب دختر من ی روز میبینی ۱۷ ساعت میخوابه ی روز میبینی ۱۴-۱۵ ساعت دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
97samyar مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 434 دخترمنم چهارماه و نیم داره من شیرخشک معمولا ۹۰سی سی در روزمیدم حالا روزایی ک بخوام برم بیرون پیش م ... یعنی عادیه ۱۶۱۷ ساعت خاب واسشون اخه میگن بیشتر بخابن رشدشون بیشتره خدایا پشت و پناهم باش
sinoon عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 6806 یعنی عادیه ۱۶ ۱۷ ساعت خاب واسشون اخه میگن بیشتر بخابن رشدشون بیشتره اره میگن ولی چکار کنم الان تازه داره بازیگوش میشه بزورم هرکاری کنم نمیخوابه بچه شما هم همینطوره؟ دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
97samyar مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 434 اره میگن ولی چکار کنم الان تازه داره بازیگوش میشه بزورم هرکاری کنم نمیخوابه بچه شما ... اره خیلی ۱ساعت میخابه ۲ ساعت بیداره بازی میکنه خدایا پشت و پناهم باش
sinoon عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 6806 اره خیلی ۱ساعت میخابه ۲ ساعت بیداره بازی میکنه اره دقیقا دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
97samyar مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 434 اره دقیقا تا اینا بزرگ شن پدر ادمو درمیارن ..اگرم برم خونه مامانم دیگه نمیخابه مجبورم خونه بمونم 😭 خدایا پشت و پناهم باش
sinoon عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 6806 تا اینا بزرگ شن پدر ادمو درمیارن ..اگرم برم خونه مامانم دیگه نمیخابه مجبورم خونه بمونم 😭 اره دختر منم وقتی ی جای جدید بریم اصلا نمیخوابه یا برور میخوابه ولی فرداییش خوب میخوابهاتفاقا ببرش خونه مامانت بذار ب اونجا هم عادت کنه اینجوری خسته میشی تا کی نمیخوای بری دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
97samyar مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 434 اره دختر منم وقتی ی جای جدید بریم اصلا نمیخوابه یا برور میخوابه ولی فرداییش خوب میخوابه اتفاقا ببرش ... میبرم ا اینکه اون نمیخابه من عصبی میشم خودشم کلافه میشه خدایا پشت و پناهم باش
sinoon عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 6806 میبرم ا اینکه اون نمیخابه من عصبی میشم خودشم کلافه میشه عادت میکنه کم کم ی چند روزی ی روز درمیون برو ک اوناروهم بشناسهدختر من الان خونه مامانم میخوابه ولی جاهای دیگه نه یا فقط رو پا میذارم میخوابه تا میذارمش زمین بیدار میشه دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
97samyar مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 434 عادت میکنه کم کم ی چند روزی ی روز درمیون برو ک اوناروهم بشناسه دختر من الان خونه مامانم میخوابه ولی ... پس همدردیم اخه میشناسه فقط دوس داره باهاشون بازی کنع نخابه خدایا پشت و پناهم باش
sinoon عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 6806 پس همدردیم اخه میشناسه فقط دوس داره باهاشون بازی کنع نخابه اره خالا مونده خواهر تازه اول بازیگوشیشونه بذار راه بیفتن دیگه همه جا کن فیکونه دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
97samyar مدیر استارتر عضویت: 1398/02/18 تعداد پست: 434 اره خالا مونده خواهر تازه اول بازیگوشیشونه بذار راه بیفتن دیگه همه جا کن فیکونه اره 😂😂😂 خدایا پشت و پناهم باش