من برا هر نفر ۲ قاشق غذاخوری لپه میگیرم
ازشب قبل خیس میکنم بعدشم یبار میجوشونم ابشو میریزم دور
ی پیاز تقریبا درشت خورد میکنم تفت میدم گوشت اضافه میکنم فلفل سیاه و زردچوبه میزنم ی چوب دارچینم میندازم داخلش بعد ک گوشت خوب تفت خورد لپه ها رو میریزم و ی تفت میدم تا خامیش گرفته شه بعد ی مقدار اب میریزم در حدی ک ی کوچولو از رو مواد بیاد بالا
وقتی پخت چندتا لیمو امانی میندازم توش ربم تفت میدم میریزم توش نیم ساعت بعد خاموش میکنم
بادمجونم داشته باشم سرخ میکنم ۱۰ دقیقه اخر میریزم توش😋😋