2777
2789
عنوان

خواندن سوره به سيب و زيبايي جنين

| مشاهده متن کامل بحث + 18420 بازدید | 89 پست
خخخخخخخ دمت جیززززر..واقعا همینطوره

یبار یکی رفته بوده دکتر

بعد یه زن و شوهری به ماما میگفتن بچمون چرا انقد زشته

ماماهم گفته شما خودتون کج بچتونم کشیده به خودتون کج شده دیگه😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا ربطی نداره بچه شبیه پدر و مادرش میشه دیگه😑😑😑

ن من دیدم ک بچه ای زشت ار لز پدر مادرش شدع یا بعضی بچه ها خیلی ملیح تر و قشنگ تر از پدر مادرشونن

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

ببین این چیزا کلا الکیه 

همه چی ژنتیکه همه چی 

از همون لحظه ای که اسپرم میره تو تخمک 

کرونوزمم ها که تشکیل میشن 

جنسیت جنین 

رنگ چشم 

رنگ مو 

رنگ پوست 

هنه چیزش از همون موقع تشکیل میشه 

بس این چیزارو ول کن 

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
ماه دومه عزیزم،تشکیل فرم و مدل صورت و بدن در ماه دومه،مثلا بچه ای ک ۷ ماهه ک بدنیا میاد یعنی صورت ند ...

کتاب ريحانه بهشتي هم ميگه ماه هشتم ماه زيبايي 

نميدونم والا اينقدر حرفه ک ادم نميدونه کدومو باور کنه

ندارم  
من این کارو کردم دخترم خیلی خوشگله اصلا شبیه من و باباش نیس هستا خیلی کم

منم،دخترم خیلی قشنگ تر از من و همسرمه،قرص ماه شده🤤

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
ن من دیدم ک بچه ای زشت ار لز پدر مادرش شدع یا بعضی بچه ها خیلی ملیح تر و قشنگ تر از پدر مادرشونن

خب شاید کشیده به یکی دیگه از اعضا فامیل 

پدر مادرشو تو بچگی مگه دیده بودی

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
ماه دوم ماه تشکیل چهره ی بچس،اینو برای ماه دوم‌میگن،و چهل بار هم‌لازم نیست،

ولی همه جا گفته شده که ماه هشتم اینکارو بکنن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خخخخ اره واقعا 30 صفحس

لازم نیست ۴۰ بار بخونی یه بار کافیه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من شنیدم اما امتحان نکردم ولی برا بچه اولم خرما رو امتحان کردم گفتن بخوری بچت موهای سرش بلندو پر میش ...

وای منم خیلی دوست دارم یه عالمه مو داشته باشه 

شما همبن یخ بجه رو داری

نمیشه که همه آدما خوشگل و بی عیب و نقص باشن

همه دوست دارن بچه ی خوشگل و سالم و باهوش و زرنگ و...... داشته باشن

ولی نمیشه که همه مثل هم باشن

ولی خدا هیچ بنده زشتی نیافریده😍