خانما دخترم یک ماه و بیست روزشه از روز پونژدهم روزی دو وعده شیر خشک میدادم همه چی خوب بودتا دیشب که سینمونگرفت سه ساعت تمام گریه کردم ونگرفت شیرمم الان زیاد شده میخوام شیر خشکو قطع کنم کیا مثل من بودن تجربتونوبگینن
من آپتامیل بهش میدم . آره قبول دارم هزینه اش بالاست ولی وقتی بچه سینه رو نمیگیره نمیشه که دیگه آدم خودش رو بکشه . بگو من سعی میکنم ولی نمیگیره . زیاد خودتو اذیت نکن . به حرف اونا هم اهمیتی نده . سعی کن شیر خودت رو به بچه ات بدی ولی خودت و بچه ات رو اذیت نکن بخاطرش . من یه خانواده رو میشناختم مرده بیکا ربود و بچه ات شیرخشکی شد . عزا گرفته بودن ولی به قول خانمه گفت واقعا هر بچه ای روزیش رو با خودش میاره . گفت انقدر راحت شیرش جور میشد که خودمون هم باورمون نمیشد .
خیلی ممنونم دوستان یه مدت افسردگی گرفتم ولی خوب شد حالا دوباره داره میاد سرم
کلا آدم بعد از زایمان یه مقدار افسرده میشه . من خودم تا دو ماه همینجوری بودم . الکی گریه میکردم . با اینکه هم پیش خانوادم بودم و هم شوهرم خوب بود . نمیدونی بخاطر همین شیرخشکی شدن بچه ام من چقدر گریه کردم و چقدر خودم و پسرم رو اذیت کردم . میذاشتم گرسنه بشه که مجبور بشه سینه ام رو بگیره ولی نمیگرفت و من هم همش گریه میکردم . ولی اون دوران هم گذشت . بچه ام شیر خشکی شد و هیچ مشکلی هم پیش نیومد خدا رو شکر
مهوش جون من چون خودمو قوی نشون دادم همه ازم انتظار یه زن۳۰ ساله دارن انگار یادشون رفته من ۱۵سالمه
درسته ولی آدم بعد از زایمان شرایطش فرق داره . اگر شوهرت آدم منطقی ای هست باهاش حرف بزن . بگو که داری سعی خودت رو میکنی که بچه ات شیر خودت رو بخوره . بگو که گریه بچه بخاطر اینه که تو داری تلاش میکنی که به شیر خودت عادتش بدی . میدونم سخته ولی باید شوهرت رو آروم کنی تا خودت هم آرامش داشته باشی