2777
2789

سلام

من هر تغییری بخوام بدم لامصب میگه همینجوری که هستی خوبهههههه

اگه 61 کیلو باشم میگه همینجوری که هستی خوبه اگه 54 کیلو بشم میگه همینجوری که هستی خوبه!

اگه بگم میخوام چاق شم میگه نه!بگم لاغر شم میگه نه!

بگم ناخن بکارم میگه نه !

اگه بکارم بعد خسته بشم بگم میخوام برش دارم میگه نه!

الان میخوام برنزه کنم میگه نه!

ابروهام مشکیه گفتم میخوام قهوه ای کنم میگفت نه اصلا، یواشکی قهوه ای کردم الان میگم مششکی کنم میگه نه!

دیوونم کرده!

کلا مخالفه تغییره منم عاشقه اینم که هر روز خودمو یه مدلی درست کنم!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

من فقط مشکل اضافه وزنم حل بشه حلاصه

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

همینجوری که هستی خوبه😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هاهاهاهاهاهاهاهااها خدایا چ گییری کردیم ....

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

فرشام دستبافته الان میخوام عوض کنم ماشینی بخرم که روش روفرشی دیگه نندازم میگه نه همینا خوبه  

سرویس چینی سفید دلم میخواد خودم آرکوپال دارم میخوام عوض کنم میگه نه!

ماشینمو میخواستم عوض کنم قبل از گرونی چینی دمده اتومات بگیرم گفت نه!

کلا فقط بلده بگه نه!

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

مجبور نیستی همه تغییرات رو بهش بگی برو سالن انجام بده بعد خودش میبیته ،فقط لگو میخام برم سالن نگو میخام چکار کنم،شوهر منن همینطوره فقط عمل انجام شده جواب میده

😍