2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی احساس و خسیس

1201 بازدید | 75 پست

خسته شدم بخدا توعقد اینجوری نبود از وقتی ازدواج کردیم اینجوری شده اصلا معلوم نیست چقدر در آمد داره پولاشو میاره اصلا برای خودم خرج نکردم همش پوشک بچه ببم میخرم با شیر خشک نان هیچی پول نداریم ب زور ی تیکه لباس برای بچه ام میخرم خودم لباسام کهنه شدن روسری خوب ندارم پیرهن لباس خونگی،اولا اصلا نمیدیمش همش سرکار ماه رمضون الان خوابیده تا نزدیک ظهر بیدار ک میشه همش تو گوشی تا قبل اذان افطاری میخوره دوباره تو گوشیه نیم ساعتی میره سرکار منم میرم خونه مادرم فکر کن پول ندارم لباس درست و حسابی بخرم خحالت میکشم عینک ام شکسته ی فرم عینک برام خریده اینقدر زشت ک ی بار تو داروخانه خانوم بهم گفت دیگه عینک نزن لنز بزار😭😭😭😭 در این حد

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

کارتش ک خالی پول تو خونه نیست ماهی 140 میده برای کل خرج خودم و بچم اخه اصلا خرج پوشک بچمم نمیشه😭😭😭

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان متوجه نشدم نداره یا داره خرج نمیکنه؟

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

اخه دلمو ب چی خوش کنم اصلا در روز باهم حرف نمی زنیم اصلا کلا رابطه نداریم حالا ماه رمضان جدا میگه چون سرکار ام خسته ام دلم میخواد طلاق بگیرم راحت پولاشو جمع کنه اینقدر با هم دعوا نکنیم😭😢😢

شغلش چيه

آزاد 

باهاش حرفم زدی؟

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
شاید معتاد به سایت شرط بندی اینا شده.وای عزیزم اینجوری که خیلی سخته.

ن بابا همش بازی کلش میکنه بازی تفنگی ماشینی و کانال تلگرا م ویس گوش میده آره خیلی دیگه تحمل ندارم

باهاش حرفم زدی؟

خییلی خیلی اصلا گوش نمیده ب حرفام میگه ساکت باش اگه ادمه بدم دعوام میکنه