2777
2789

سلام

تو ۳۵ هفته و ۵ روز وزن سونوی منو ۲۴۴۰ تو صارم تخمین زدن

دخترم هم ۴ سال پیش ۴۰ هفته با وزن ۲۴۶۰ به دنیا اومد البته سر اون خونریزی جفتی داشتم 

ولی خدا روشکر سالم بود و زردی هم نگرفت

ولی الان سر پسرم نگران وزنش هستم چون دکترم تو ۳۸ هفته و ۶ روز وقت سز داده

به نظرتون چقدر دقیقه سونو ۱۵ درصد خطا خودش زیاده🥺

تجربه شما چی بوده

من دکتر میگفت دعا کن تو این بیست روز بچت به بیست  کیلو برسه بهم میگفت بچت خیلی کوچیکه ولی تو این بیست روز قرصای آهن و ویاتمین خوردم رژیم دیابت داشتم آخرین ماه ولی بچم سه کیلویی دنیا اومد

خدایا خستم 

تا ۳۸هفته کلی وزن اضافه میکنه کباب زیاد بخور بادلستر سونو زیاد کمو زیاد نمیشه من پسرم ۳۵هفته ۳۳۰۰بود ۳۸هفته ۳۷۰۰دنیا اومد البته من دیابت بارداری داشتم خودمو بسته بودم به کوبیده و دلسترو بستنی😂

هعی روزگار پشمالو ؛)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دقیق بود سونوم

۳۹۶۰ سونو ۳۷ هفته بود گف همین الان برو‌واسه زایمان  وگرنه میره بالای چهار ولی دکترم یه هفته دیگه نگهم‌داشت ۴۲۵۰ دنیا اومد

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
من دکتر میگفت دعا کن تو این بیست روز بچت به بیست  کیلو برسه بهم میگفت بچت خیلی کوچیکه ولی تو ای ...

وزن بچه رو تو اخرین سونو چقدر گفته بودن و چند هفته بودی

اخه مادرای  دیابتی بچه هاشون وزن میگیره

تا میتونی لوبیا چشم بلبلی و لوبیا چیتی بخور

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه ات دحتر یا پسر 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
تا ۳۸هفته کلی وزن اضافه میکنه کباب زیاد بخور بادلستر سونو زیاد کمو زیاد نمیشه من پسرم ۳۵هفته ۳۳۰۰بود ...

چه عالی

ولی به نظرم به خاطر دیابت وزن بچه بالا میره

دوست منم مثل شما بود

بچه ات دحتر یا پسر 

پسر

پسره 

خدا حفظش کنه. شما بیشتر خودت وزن گرفتی تا بچه ات .

الانم هی کباب بخور تا بچه ات وزن بگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

امروز دکترم گفت کم خونی

سیدرال رو روزی دو تا گفت بخورم و دو هفته اخرم فقط گوشت قرنز

ولی خودم حس میکنم این دفعه بارداریم با سر دخترم فرق داره این تکوناش بیشتره و دردناکتره و شکمم بزرگ

پسر

خدا حفظش کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40