2777
2789
عنوان

علايم رويش اولين دندان کودک

132 بازدید | 13 پست

سلام ماماناي زحمت کش

دخترم 9 ماه و 9 روزشه يه هفته شديد بيقرار و بغلي شده هر چي بيداره بغلم راه ميرم تا اروم بشه

شما که تجربه داريد علايم اولين رويش دندان چيه؟ اثري از رويش دندان نداره البته يعني ميخواد دندون بيرون بياد به نظرتون که اينقدر شديد بيقراره؟؟؟ لطفا کمکم کنيد ديگه کم اوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من تو خواب یهویی میزد زیر گریه الان 13 ماه و نیمه تو این یک ماهه 3 تا دندون در آورد دیگه شب بیدار نمیشه. این 3 تا دندون اولین دندوناش بودن.روزا هم که بیدار بود خیلی بهم وابسته شده بود همش میومد بغلم اما چند روزه دوباره عادی شده اشتهاشم برگشته

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
پسر من چهارماهشه. چند روزه ی نقطه سفید رو لثشه. میدونم دندونه اما هیچ علایمی نداره برام عجیبه. ن اسه ...

داداش منم چهارماهشه میخواد دندون در بیاره خیلی بی قراری میکنه اب دهنشم رونه دستش همش تو دهنش