2777
2789
عنوان

دخترم ازخواب باگریه بیدار شده میگه دلم درد میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 59 پست
اگه ازاین که بچه شکمش کارنداده یک استکان آب ولرم نه داغ بیشترسردباشه تاگرم یه قاشق چای خوری خکشیربای ...

باشه عزیزم فعلا خوابش برد... ممنون که گفتی

خدایا پناهم تویی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرق نعنا اصلا خوب نیس 

اینو یکی از اقوام که پزشکه به من گفته میگه به معده آسیب میزنه ممکنه در کوتاه مدت معده رو خوب کنه ولی ضرر داره در دراز مدت

نمیدونم

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
اره بیرون... فعلا ماساژش دادم خوابش برد خدا کنه دیگه بیدار نشه از درد...

اگه حلیم خورده چیزی بهش نده چون باحلیم خیلی چیزازده 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

خوب یه قاشق نمک رو تو یه لیوان اب حل کن بهش بده بخوره دلدردش رو سریع خوب میکنه یا تو چای عسل و ابلیمو بریز بهش بده بخوره یا یدونه سیب بزار بپزه بهش بده بخوره

باشه عزیزم فعلا خوابش برد... ممنون که گفتی

فق فعلانده چون حلیم خورده باعسل خوب نیست فردابده بهش اگه شکمش کارنداد

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
عزیزم اگه باز بیدار شد اذیت بود ببر دکتر چون علت دقیقشو.نمیدونی امکان داره هرکدوم از چیزایی که بچه ه ...

حتما اگه بازم گریه کنه میبرمش دکتر  

خدایا پناهم تویی  
ممنون خانوما  از راهنماییتون خداروشکر خوابش برد

خداروشکرخداکنه تاصبح راحت بخوابه گل دختر