2777
2789

خواهرای عزیزم اگه از هزینه های ای یوای خبر دارین تو سال جدید بهم بگین.ممنونم❤

یعنی هزینه های کلی با قرص و دارو و خود عمل....

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍
ندونم 

وای نمیدونی کسی میدونه تا تگش کنی عزیزم؟

این دو قلو های خوشگل و ناز و تپل تو دل من چیکار میکنن؟؟؟😒شوخی کردم. ..😊خوش اومدین عزیزای مامان😗😍😍😍😗خدایاااااااا شکرت....عاشقتم....شکرت😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم‌خبر ندارم اینجا هم خوندم یه خانمی گفت ۸۰۰یه خانمی میگفت۲تومن.ازدکتر بپرس

انشااله ک خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه🌷

🧚‍♀️🧚‍♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa
من نمیدونم ببخشید خب زنگ بزنید مطب یا بیمارستان موردنظر تا حدودی بهتون بگن

خیلی ممنون

عزیزم بستگی به مشکلت داره و هزینه داروها و ازمایشها ولی تقریبی تا ۳ میلیون ، بستگی به مشکل امکان بیشتر و کمتر شدنم هست

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

عزیز دلم اومیدوارم که هرچه زودتر به ارامش برسی و از زندگیت لذت ببری گل خواهر متاسفانه درجریان نیستم اما تنها کمکی که می تونم بهتون کنم توی اینترنت نگاه کنیدیا از متخص بپرسید موفق باشید😙😙😙

عزیزم بستگی به مشکلت داره و هزینه داروها و ازمایشها ولی تقریبی تا ۳ میلیون ، بستگی به مشکل امکان بیش ...

خیلی ممنون که جواب دادی

عزیز دلم اومیدوارم که هرچه زودتر به ارامش برسی و از زندگیت لذت ببری گل خواهر متاسفانه درجریان نیستم ...

عزیزم خیلی لطف کردی

عزیزم‌خبر ندارم اینجا هم خوندم یه خانمی گفت ۸۰۰یه خانمی میگفت۲تومن.ازدکتر بپرس انشااله ک خدا دامن ه ...

خیلی لطف داری عزیزم.ممنون