از اول میگم که کامل باشه. سال پیش که من زایمان کردم خواهرشوهربزرگم یهو قهرشدونیومد دیدن بچم وحتی تا الانم بچمو ندیده.به مادرشوهرم گفته بود اونا به خونه من سر نمیزنن منم دیگه با اونا رفتو امد نمیکنم.خواهرشوهر دومی هم دست خالی اومد و رفت و بعداز اونروز اونم دیگه خبری ازش نشد و نه ختنه بچم اومد نه تو این یکسال حالی ازمون پرسید.بخدا بدون حرف و حدیث و دعوا یهویی باهامون قطع رابطه کردن
حالا امشب اتفاقی دیدم که تو تل گرام با خواهرش رابطه داره و چت میکنن و دل و قلوه.وای نمیدونین چقد حالم بد شد.آخه این نمیگه اونا چه خواهرین که یه ساله حالی از برادرزادشون نمیگیرن.غیرت نداره که زن و بچشو اینجور بی ارزش میکنه؟اونا مثل غریبه با ما رفتارمیکنن اما این انگار نه انگار که اتفاقی افتاده؟وای دارم آتیش میگیرم.شما بودین چه رفتاری باشوهرتون داشتین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا امشب اتفاقی دیدم که تو تل گرام با خواهرش رابطه داره و چت میکنن و دل و قلوه.وای نمیدونین چقد حال ...
من بودم میگفتم توقع داشتم حداقل اگر آشتی کردی بگی نه که من مثه نامادری سیندرلا به چشم بیام اینوسط فک کنم قطع رابطه ایم اونام بگن ما که با داداشمون خوبیم زنشم بدرک
حالا امشب اتفاقی دیدم که تو تل گرام با خواهرش رابطه داره و چت میکنن و دل و قلوه.وای نمیدونین چقد حال ...
من اگه بودم میگفتم منو دخالت نده هر کاری دوست داری بکن من جای خودم تو جای خودت برادری باش اونم خواهرته .درضمن خوانواده هیچ وقت از هم دست نمیکشن حالا هر چی پیش بیاد انقدر حساسیت به خرج نده نیومده که نیومده چرا باید انقدر مهم باشه