2777
2789
عنوان

آخه شوهر آدم چقدمیتونه بی غیرت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 87 پست

حالا امشب اتفاقی دیدم که تو تل گرام با خواهرش رابطه داره و چت میکنن و دل و قلوه.وای نمیدونین چقد حالم بد شد.آخه این نمیگه اونا چه خواهرین که یه ساله حالی از برادرزادشون نمیگیرن.غیرت نداره که زن و بچشو اینجور بی ارزش میکنه؟اونا مثل غریبه با ما رفتارمیکنن اما این انگار نه انگار که اتفاقی افتاده؟وای دارم آتیش میگیرم.شما بودین چه رفتاری باشوهرتون داشتین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه میشه بی دلیل بالاخره اونها هم انسانن حتما از دید شما موضوعی نبوده به نظر خواهرشوهرهات انقدر مسئله مهم بوده که حاضر شدن دیدن برادرزاده شون نیان

یه کم بررسی کنید ببینید مشکل از کجا آب میخوره 

🖤 

گوشیشو جوری ب سنگ اپن میکوبیدم ب هزار تیکه مساوی تقسیم بشه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
حالا امشب اتفاقی دیدم که تو تل گرام با خواهرش رابطه داره و چت میکنن و دل و قلوه.وای نمیدونین چقد حال ...

بگو خوب بهت کردن محلت نذاشتن . بگو فهمیدن بی ارزشی اون موقع برات ارزش قاعل نشدن . وووووووااای چقد حرصم گرفت . بخدا مردا دیونن

حالا امشب اتفاقی دیدم که تو تل گرام با خواهرش رابطه داره و چت میکنن و دل و قلوه.وای نمیدونین چقد حال ...

من بودم میگفتم توقع داشتم حداقل اگر آشتی کردی بگی نه که من مثه نامادری سیندرلا به چشم بیام اینوسط فک کنم قطع رابطه ایم اونام بگن ما که با داداشمون خوبیم زنشم بدرک

من اگه بودم میگفتم منو دخالت نده هر کاری دوست داری بکن من جای خودم تو جای خودت برادری باش اونم خواهرته .درضمن خوانواده هیچ وقت از هم دست نمیکشن حالا هر چی پیش بیاد انقدر حساسیت به خرج نده نیومده که نیومده چرا باید انقدر مهم باشه

یه صلوات برا سلامتی داداشم بفرستید ممنون
سرنخ رو که بگیری به جایی جز مادرشوهرت نمیرسی

احسنت

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐