2777
2789
عنوان

آخه شوهر آدم چقدمیتونه بی غیرت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 87 پست
میشه بگی چکار کرده اگه نه از فضولی خوابم نمیبره 

تو خونه بابام اینا بودیم اونام بودن داداشم گفت برم ماهی بیارم درست میکنی گفتم اره گفت چند وقته به سمیرا میگم میگه نیار از بوش بدم میادخلاصه آورد درست کردم دیدم هی از داداشم رو برمیگردونه گفتم ولش کن حتما دوباره بحثشون شده نگو خانم عصبانیه که چرا رفتی ماهی خریدی بخدا قشنگ سر سفره با چشماش میگفت کوفت بخورین داداشم گفت بازم هست زنش گفت نه عزیزم مگه نمیبینی تعدادو ینی دلم میخواس استخونای ماهی رو تو حلقش فرو کنم

برادرزادمو ختنه کردن رفتم خونشون باور کنید چایی آورد استکانا انگار چرب بود چایی ریخته بود تو سینی

بعد گفتم به شوهرم بلند شو بریم داداشم گفت بابا بمونید هندونه اعلا گرفتم باور کنید زن داداشم با لگد هندونه رو  از تراس آورد برد آشپز خونه منم ترکیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم روحیه استارتر عوص شده خواهر شوهر ندارم که   ببین خواهر برادر گوشت همو بخورن اس ...

عزیزم من امروز با شما آشنا شدم و انگار کلا نظرت درباره خانواده شوهر خیلی جنگجویانه است و آتیشت تنده.

درسته که با هرکس باید مثل خودش بود ولی گاهی به خاطر انسانیت باید کمی آروم تر بود هر چند واقعا سخته.

منم اوایل از اونور بوم افتاده بودم از من محبت و از اون...

به هر حال هر دوش اشتباهه.

خدایا ممنونم بابت همه چی❤❤❤
عزیزم من امروز با شما آشنا شدم و انگار کلا نظرت درباره خانواده شوهر خیلی جنگجویانه است و آتیشت تنده. ...

من!!!!!اصلا 

جنگجویانه 

من فقط دوس دارم همجنسام شاد باشن  سعی میکنم طرف شده یه لبخند بزنه 

من خودم  نه از شوهرم در آمدشو پرسیدم نه تا به امروز چیزی خواستم 

هر کار کردن خودشون کردن 

به احتمال زیاد اشتباه گرفتی 

من!!!!!اصلا  جنگجویانه  من فقط دوس دارم همجنسام شاد باشن  سعی میکنم طرف شده یه لبخن ...

متوجه نمیشم.ربطی به درآمد و اینا نداره.

دارم خانواده شوهرو میگم.ولی اگه اشتباه کردم ببخشید ❤️

متوجه نمیشم.ربطی به درآمد و اینا نداره. دارم خانواده شوهرو میگم.ولی اگه اشتباه کردم ببخشید ❤️

نه عزیزم مادر شوهرم خیلی منو چزونده ولی هیچ وقت اینجا بیان نکردم    چون همجنسیتم شاید سختشه پسرش کاری برام  میکنه یا محبتی داره 

فدات 

نه عزیزم مادر شوهرم خیلی منو چزونده ولی هیچ وقت اینجا بیان نکردم    چون همجنسیتم شاید سختش ...

من که چنان خوردم که نمی تونم به هیچ کس اعتماد کنم

امیدوارم بتونیم زندگی های موفقی بسازیم💙

[QUOTE=90058151]بخاطر این پنهون کاریش خیلی دلم شکست.نمیدونم صبح چجوری مطرح کنم قصیه رو[/QUOTE  پاراسال بچه ی منم سقط شد به خاطر یه سری کدورتایی که بین من و خواهرشوم شد ولی بعدش ما دد دفعه رفتیم خونشون دو ماه بعدش که بچم سقط شد هیچکددم از خواهرشورامو و بردارای شوهرم وپدر شوهر و مادرشوهرم عیادتم نیومدن به شوهرم گله کردم اونم گفت حق داری ناراحت شی منم خیلی دلخور شدم خلاصه دو هفته بعد سقطم شوهرم زنگ زد به خواهرشوهرم واسه احوالپرسی نمیدونی بعد از تلفنش چه دعوایی بینمون افتاد اونم گفت باشه حالا که دوس نداری من با خونوادم در ارتباط باشم تو حق هم نداری با خونودات رفت و آمد کنی بعد اون قضیه ازش کینه به دل گرفتم فقط و فقط چسبیدم به خودمو و بچم خودشم فهمیده برام دیگه مهم نیست 

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
[QUOTE=90058151]بخاطر این پنهون کاریش خیلی دلم شکست.نمیدونم صبح چجوری مطرح کنم قصیه رو[/QUOTE   ...

کاملا میفهممت.ببین چه راحت باعث سردی یه زندگی میشن.خدالعنتشون کنه.منم میخام مثل خودش بشم دیگه زیاد بهش بها ندم😞