2777
2789

اگر یکی بیاد خواستگاریتون قیافه معمولی داشته باشه نه خوشگل نه زشت بین این دوتا..قدشم ۱۸۴ باشه  ..کلا چهرش معمولی باشه  .. نظرتون چیه فقط راجب ظاهرش حالا شاید سوال کنید چیزای دیگم مهمه فکر کنید اخلاق و رفتار  و شعور و اعتقادی و  خانواده و اینا عالیه و درامدشم ماهی دو سه تومنه 

من فقط نظرتون راجب ظاهر معمولی و عادی میخوام؟؟

تعداد رای : 62
نظرسنجی
با شوهر قیافه معمولی و عادی ازدواج کردم
13
20%
قیافه معمولی رو انتخاب میکنم بقیه الویت ها اوکی باشه
44
70%
قیافه معمولی قبول نمیکنم حتی بقیه الویت ها اوکی باشه
0
0%
زیبایی و جدابیت طاهر مهمه
5
8%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیافه مهمه به شرط اینکه عیکبیری نباشه.  معمولی باشه خوبه 

ولی اگه زشت باشه نهههه نمیتونم تحمل کنم حتی اگه ثروتمند ترین ادم دنیا باشه 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

من دو رو انتخاب کردم

ولی بعضی وقتا میبینی قیافه ای ک از نظر تو معمولیه از نظر یکی دیگه خوشگله یا برعکس.

و اینکه مهمه ک ب دلت بشینه.بعصی وقتا طرف همه چیش اوکیه ولی ب دل نمیشینه

چهره باید به دل بشینه...ولی درامدش زیر خط فقره ها 🙄

خب ماهی دو سه تومن شهرستان با تهران با یه شهر کوچیک با یه روستا فرق داره.  شما که نمیدونی کجا زندگی میکنن.  حتما اونجا خوبه 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   

من شوهرم قیافش خوبه یعنی دختر کش نیست ولی دختر پسنده خیلی 

اما کلا قیافه برام مهم نبود از اولش هم برام شخصیت و خانوادش مهم بود 

حتی پولش هم مهم نبود چون هیچی نداره 😂😂😂😂 ولی دوسش دارم 

یه چیزی هم بهت بگما زندگی با مردی که زیباییش با آدم در یه اندازه باشه سخته چون همش آدم باید در تقلا باشه با آرایش خودشو سرتر از طرف کنه 

ولی شوهر معمولی همیشه عالیه چون تو اگه بدون آرایش ازش سرتر باشی خیلی خوبه خودت کیف میکنی همیشه اعتماد ب نفس داری مادرشوهرت هم همش نمیگه دختر باید یه هوا سر باشه از پسر 😂😂😂 

اگه امروز نخندی فردا پشیمون میشی    همیشه برای هر دردی یه دری به سمت کوچه علی چپ بازه      
خب ماهی دو سه تومن شهرستان با تهران با یه شهر کوچیک با یه روستا فرق داره.  شما که نمیدونی کجا ز ...

تورم که فقط تو تهران نیومده عزیزم

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

مهمممم اینه ک ب دلتوت بشینه با چهره ش حس خوبی داشته باشین

معمولی و جذاب بهتره  تا خوشکل

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸