2777
2789
عنوان

دوستان بیاین تجربه بگین

77 بازدید | 7 پست

سلام دخترم وزن نمیگرفت دکترش سرلاک ریسورس جونیور داد ولی دخترم اصلا نمیخوره چکار کنم میتونم با چیزی قاطی کنم بهش بدم اگه چیزی میدونین ممنون میشم جواب بدین❤❤

پسرمنم سرلاک نمیخوره،کلا بدغذاس😒😒

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی عذر میخوام لطفا یکی بهم بگه قیمت بی بی چک چنده؟؟

فک کنم5000

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑

چند ماهشه؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من یه روش جدید کشف کردم.پسرم فردا دو ساله میشه ولی از نه ماهگی منو جون به لب کرده.بدغذاست.بعضی وقتها یک هفته لب به غذانمیزد.ازشیر گرفتم بهتر شد ولی بازم باید دنبالش میدویدم.یه بار شوهر خواهرم جذبه نشون داد بهش.الان تامیخواد لج کنه دادمیزنم عمو قاسم!بیا پسرم باز غذانمیخوره.تااینو میگم آروم میاد میشینه غذاشو میخوره.😂😂😋

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
یک سالشه و زنش ۸۴۰۰

یک ساله که نباید درگیر سرلاک باشی.انقد غذاهای متنوع هست بدی بهش.از بستنی و دنت گرفته تا همون غذاهای سفره 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».