2777
2789
میترسم تسخیربشن و یدفه حرکت کنن😣

يه خاطره بگم؟ من تازه زايمان كرده بودم پسرمو، تو اتاق خواب استراحت ميكردم خواب و بيدار بودم ساعت هم ٣ نصفه شب بود يهو يه عروسك از اتاق مهمون گفت ماما ماما😰

فكر كردم خواب ديدم اهميت ندادم يهو گفت بابا بابا😰

بعد يواش رفتم از در اتاق مهمون داخلو ديد بزنم ديدم صداي خنده عروسك اومد 😰😭 اونقدر جيغ زدم گريه كردم شوهرم از خواب پريد 🤕رفت عروسك سخن گوي پسرمو آورد باتريشو درآورد اتصالي كرده بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخ چه عذابیه این فکرای منفی امااان امااان

فکرشوبکن یه بار توی ماشین بودم توی سکوت شب چندتا جوون ازکنارماشین رد شدن توی فکرم اومدکه بلایی سرمن آوردن من مُردم بعدبچه ام رو برداشتن محکم کوبوندن زمین بچم گریه کرد دیدن هنوز زنده اس سرشو محکم تر زدن به زمین بچم زبونم لال مُرد😭😭😭

نمیدونم قلبم چقدردرد گرفت،بچم10ماهشه فوبیای ازدست دادنشو دارم😢😔😔

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
يه خاطره بگم؟ من تازه زايمان كرده بودم پسرمو، تو اتاق خواب استراحت ميكردم خواب و بيدار بودم ساعت هم ...

اووووف داشتم سکته میکردم ک اخرش خندم اورد

ازارواح و اجنه نباید ترسید..‌ازادماباید ترسید
فکرشوبکن یه بار توی ماشین بودم توی سکوت شب چندتا جوون ازکنارماشین رد شدن توی فکرم اومدکه بلایی سرمن ...

خیلی عذابه. صبح تا شب دارم باهاش مبارزه میکنم. من برادرمو تو ۱۱ سالگی از دست دادم. فک میکردم این استرس از اونه. ولی خیلی ها انگار اینجوری هستن....

خیلی دوست دارم ذهنم رها باشه و بی استرس.... مثل مامانامون زمان بچگی ما 🤓🙃

خیلی عذابه. صبح تا شب دارم باهاش مبارزه میکنم. من برادرمو تو ۱۱ سالگی از دست دادم. فک میکردم این است ...

منم دارم عذاب میکشم،خدا خودش نگهدار همه بچه هاباشه انشالله😔

خدا گر پرده بر دارد ز روی کار آدمها/چه شادی ها خورد بر هم/چه بازی ها شود رسوا/چه کاذب ها شود صادق/چه صادق ها شود کاذب/عجب صبری خدا دارد که پرده برنمیدارد😑
از همه چیزایی که اخرشه قسمت اخر فیلم ها اخر شب وقتی چند روز مونده که کسی از پیشم بره مسافرت وقتی ...

منم این حس توروپیدامیکنم آخرهمه چی،احساس میکنم تک وتنهاشدم تودنیا ونمیدونم چکارکنم گریه ام میگیره 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
منم این حس توروپیدامیکنم آخرهمه چی،احساس میکنم تک وتنهاشدم تودنیا ونمیدونم چکارکنم گریه ام میگیره&nb ...

منم همیشه با دیدن هر اخر و پایانی گریم میگیره 

میدونم برای من دلیلش چیه. یه سری اتفاقات تو بچگی

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم