2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جااان...

خوب درک می کنم حال منتظرا رو....

همش فکر می کنیم مشکل بی بی چک واین چیزاست که بارداری مونو نشون نمی ده.چقدر ایام انتظار ذهنمون درگیر این چیزاست...

عزیزم مارک خوب و بدش مثل همن.خودتو درگیر این چیزا نکن

منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....
ای جااان... خوب درک می کنم حال منتظرا رو.... همش فکر می کنیم مشکل بی بی چک واین چیزاست که بارداری ...

نه اخه من اولین بار ا  ست که استفاده میکنم

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

سلام بچه ها خوبین آزمایش بتا دو روز بعد از اقدام نشون میده ؟؟من آمپول hcgزدم و همسرمم مشکل داره بعد ۳روز آزمایش دادم بارداری مثبت بود من میگم مثبت کاذبه امادکترممیگفت بتا بالاست درسته حالا دوباره قرار آزمایش بدم بنظرتون امکانش هست یه درصدی حامله باشم

سلام گلم

برای من بهترین مارک روژان قطره چکونی بود 

باردار نیستم, هر ماه دقیق منفی نشون میداد و کاذب نبود

ولی مدیکور یا همون لحظه هاله مینداخت الکی یا بعدش

من از روژان قطره چکانی راضی ام

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن