2777
2789
عنوان

شوهرم باهام غریبه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 21 پست

شما سعی کن بیشتر بهشون نزدیک بشی بیشتر براشون وقت بذاری، وقت هایی که تایمتون ازاده سر صحبت خودتون با همسرتون باز کنید، وقتایی قربون صدقه دخترتون میره یه ناز بیا بگوو شوهررر حسودیم شد پس مامان نانازش چی منم میخواام یالاااا 

تاپیک های مفید منو تگ کنید   

پیش میاد من بعد ده سال اوردم براش بچه حالد انقدر با بچه سرگرمه منم خوشم میاد راصی ام به من هم نمی گم نمیرسع شبا که بجه خابه تا صبح بعلم میگیره حرف میزنه ولی خوب رابطه خیلی کمتر شده تا بعصی وقتا بهش میگم اقا شما خیلی تنبل شدینا اونم به من میگه شما تنبل تر شدین و خبر ندارین در کل بچه وقتمون پرکرده

جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞.  .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه.        تاریخ عضویت قبلی 4/1396  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا حساسیتای مادر به دختره...منم وقتی اوایل شوهرم قربون صدقه دخترم‌میرقت فکر میکردم تمام توجهش به ا ...

نه من حساس نیستم خوشحالم میشم ولی شوهرم اصن منو دوست و محرم خودش نمیدونه 

نه من حساس نیستم خوشحالم میشم ولی شوهرم اصن منو دوست و محرم خودش نمیدونه 

😞😞😞😞

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
پیش میاد من بعد ده سال اوردم براش بچه حالد انقدر با بچه سرگرمه منم خوشم میاد راصی ام به من هم نمی گم ...

آخرین باری که شوهرم منو بغل کرد باهام حرف زد یک سال و نیم پیش بود