5 سال آرزوی بچه داشتیم از وقتی باردار شدم تا الان که دخترم 6 ماهشه نه عشقی نه محبتی نه درد دلی هیچی از شوهرم نشنیدم رابطه هم شاید ماهی یک یا دوبار . همه محبت و قربون صدقه رفتناش برا دخترمه . منو فراموش کرده
شما سعی کن بیشتر بهشون نزدیک بشی بیشتر براشون وقت بذاری، وقت هایی که تایمتون ازاده سر صحبت خودتون با همسرتون باز کنید، وقتایی قربون صدقه دخترتون میره یه ناز بیا بگوو شوهررر حسودیم شد پس مامان نانازش چی منم میخواام یالاااا
پیش میاد من بعد ده سال اوردم براش بچه حالد انقدر با بچه سرگرمه منم خوشم میاد راصی ام به من هم نمی گم نمیرسع شبا که بجه خابه تا صبح بعلم میگیره حرف میزنه ولی خوب رابطه خیلی کمتر شده تا بعصی وقتا بهش میگم اقا شما خیلی تنبل شدینا اونم به من میگه شما تنبل تر شدین و خبر ندارین در کل بچه وقتمون پرکرده
جوان به حادثه ای پیر شود گاهی 😞. .غصه نخور دُرست میشه دُرس تم نشد تموم که میشه. تاریخ عضویت قبلی 4/1396
نه من حساس نیستم خوشحالم میشم ولی شوهرم اصن منو دوست و محرم خودش نمیدونه
😞😞😞😞
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤