2777
2789
عنوان

بابا اوردن در بارداری

166 بازدید | 15 پست

سلام خانوما

من هفته 13بارداری ام و متاسفانه از این هفته هرشب دارم بالا میارم،قرص اندانسترون هم میخورم ولی بازم بالا میارم

چیکار کنم?

چاره خاصی نداره باید تحمل کنی تا از ۴ ماه بری بیرون

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...

رب انار خونگی عالیه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سر بارداری اولم روزی هفت بار بالا میاوردم😐

بعد از ۵ یا ۶ ماه گمتر شد ولی تا اخرش بالا میاوردم

اگه فقط شب هست تحمل کن

من زیاد قرص دیگه و امپول میزنم

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ینی مردم ها،تا این هفته کلا شاید 3بار بالا اورده بودم ولی حالت تهوع داشتم این هفته حالت تهوع دارم ا ...

منم سربارداریم مثل شما بودم فقط شبها حالت تهوع داشتم. کم بالامیاوردم ولی به شدت حالت تهوع داشتم. سیرابی که میخوردم تا سه روز حالم خوب بود. چون سیرابی ویتامین ب داره

احساس میکنم قرص دیگه جواب نمیده

به دکترت بگو

من امپول دیمیترون میزنم و کپسول زینتوما میخورم

ولی خب نمیشه شما سرخود بخوری

من تهوعم شدیده هر چی میخورم بالا میارمش😐 با اینا فقط کمتر میشه ولی تموم نمیشه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
منم سربارداریم مثل شما بودم فقط شبها حالت تهوع داشتم. کم بالامیاوردم ولی به شدت حالت تهوع داشتم. سیر ...

همیشه از سیرابی بدم میومد از بچگی برا همین یکم سختمه خوردنش،ولی اگه خوب کنه ارزش داره