عروس_حاجی مدیر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8168 عنوان بنظرتون ازمایش بدم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 33 پست سلامحال و احوالتون؟ خانما من ۱۶ موعدم بوده و نشدم تا الانجمعه هم بی بی زدم منفی شدبنظرتون فردا برم ازمایشعلائم پریودی هم دارم ! اما میگن اینا ممکنه علائم بارداری هم باشهمیخواستم ببینم بی بی درصدش خطاش زیاده؟ یا زود زدم یا نه خوب زدم! تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین. 1398/02/24 | 23:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8168 سلام عزیزم من یه بار اینجوری شدم ولی آخرش پری شدم برای من ۱۰ روز گذشته بود برا منم فردا ۱۰ روزه تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
mariii90 عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 428 ولی نظر من اینه برو ازمایش من خودم خیلی عقب انداختم بی بی منفی ولی ازمایشم مثبت موافقم خدایا شکرت واسه همه چی❤
عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8168 بی بی چک دو تا مارک مختلف استفاده کن مارک خوب بخر چه مارکی من اولین بار بود بی بی زدم حتی نمیدونم کدوماش خوبه!کدوم مارک بهترن عزیزم؟ تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
dar_masire_eshgh عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8836 دم كرده پوست پياز از عطاري بايد بگيريم؟؟؟ میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ
عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8168 ولی نظر من اینه برو ازمایش من خودم خیلی عقب انداختم بی بی منفی ولی ازمایشم مثبت چقدر عقب انداختی؟ تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8168 منم مشکل شمارو دارم استاتر من ۱۸موعودم بوده که نشدم...تکررر ادرار و سینه درد دارم...بی ب ... برا من یه خط افتاد بعد ۵ دقه انداختشم تو اشغالی دگه نگاهش نکردمچجوری چراغ قوه زدی! تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8168 دم كرده پوست پياز از عطاري بايد بگيريم؟؟؟ نه عزیزم اون پوست نازک دور پیاز هست اون رو بجوشونی و بخوری پریود میشی به سرعت تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8168 موافقم میترسم ازمایش بدم و منفی بشه 😶 دوست دارم با اولین ازمایشم جواب مثبت بگیرم تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
mariii90 عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 428 چه مارکی من اولین بار بود بی بی زدم حتی نمیدونم کدوماش خوبه! کدوم مارک بهترن عزیزم؟ من یه مدت طولانی مارک مدیکور استفاده میکردم, همیشه هم منفی میزد 2 تومن بودبعد شنیدم این مارک مثبت کاذب دارهاخرین بار از یه داروخونه دیگه خریدم, اسمش یادم نیست 6 تومن بودسریع یه خط پررنگ, یکی کمرنگ شدالبته باید ده دقیقه زمان بدید, بعد نتیجه روببینید خدایا شکرت واسه همه چی❤
mariii90 عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 428 میترسم ازمایش بدم و منفی بشه 😶 دوست دارم با اولین ازمایشم جواب مثبت بگیرم به نظر من زود به شوهراتون نگیدتوی ذوقشون میخوره خدایا شکرت واسه همه چی❤
mariii90 عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 428 انشالله باردار باشی عزیزم, استرس نداشته باش اگه توی اقدامی خدایا شکرت واسه همه چی❤
عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8168 به نظر من زود به شوهراتون نگید توی ذوقشون میخوره عزیزم من مجبورم با شوهرم برم حتما تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8168 من یه مدت طولانی مارک مدیکور استفاده میکردم, همیشه هم منفی میزد 2 تومن بود بعد شنیدم ... منم مدیکور زدم منفی شد تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
عروس_حاجی مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 8168 انشالله باردار باشی عزیزم, استرس نداشته باش اگه توی اقدامی چشم نه من که میگفتم یه هفته اول ماه رمضون روزه نمیگیرم چون موعدم بود😂 اما الان همچنان دارم میگیرم تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.
hanieh_kh عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 4141 برا من یه خط افتاد بعد ۵ دقه انداختشم تو اشغالی دگه نگاهش نکردم چجوری چراغ قوه زدی! چراغ قوه گوشیمو انداختم زیرش