الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مشکلش اینه ک یه سری حسات خیلی فعال میشه و شما هم ک مجردی خودت اذیت میشی
واقعا؟ برم بخرم یعنی؟
کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت میدونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻
منم کلی راه ورفتم کلی چیزا خریدم کلی اتفاقات افتاد ..الانم دارم یه پودر جدید میخورم .یعنی قشنگ همه چیرو استفاده کردم 😊 آخرم همین پودری که تازه گرفتم و دارم میخورم و راضی ام
از اونجایی که اینجا ایرانه و حق همیشه به مردها داده میشه و فقط اونا میتونن قبل ازدواج به نیازهاشون برسن و زن انگار مجسمه اس و.... پس خواهر نخور آمپر میزنی کاری هم نمیتونی بکنی بعد میمونی رو دست خودت خلاصصصصصه
در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...