2777
2789
عنوان

خانوما وقتی شوهراتون بعد قهر میاد منت کشی چیکار میکنین😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 93 پست
😁😁😁 می گفتی اون دوره قدیم بود که مردا هرچی می گفتن زن باید میگفت چشم،الان قرن بیست و یکمیم. تا ...

پسر خوبیه ...میدونه حرفم بع ضررش نیس ک گوش میده دیگ...فقط بعضی وقتا لجبازی میکنه این مردا از بچه بدترن

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر خوبیه ...میدونه حرفم بع ضررش نیس ک گوش میده دیگ...فقط بعضی وقتا لجبازی میکنه این مردا از بچه بدت ...

بازم خداروشکر که خوبه.

حالا اگه خوب باشن و رفتارهای بچگونه هم داشته باشن میشه تحملشون کرد اما اگه بد باشن هیچجوره نمیشه باهاشون کنار اومد.

انشاالله که هیچ‌وقت ناراحتی تو زندگی تون پیش نیاد و زندگیه خوبی درکنار هم داشته باشین❤🤗

:)
بازم خداروشکر که خوبه. حالا اگه خوب باشن و رفتارهای بچگونه هم داشته باشن میشه تحملشون کرد اما اگه ب ...

ممنونم عزیزم..انشاالله همه تو زندگی دلخوش باشن

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈