2777
2789
عنوان

خانوما وقتی شوهراتون بعد قهر میاد منت کشی چیکار میکنین😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 93 پست
دقیقا مثل من😅 یه مدت بود خیلی اخلاقش بد شده بود از کنارش که رد میشدم میزدم تو شکمش فکر میکرد شوخی ...

😂😂😂😂😂

#نه_به_خشونت_علیه_شوهر‍ 

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
وای انقد بدم میاد اینجوری برادر شوهرم اینحوره همه کار میکته بعد دو دقیقه انکار ته انگار

ما هیچوقت مشکلاتمون حل نمیشه چون درباره ش حرف نمیزنیم.من حرف میزنم اون جواب نمیده یه کم میگم خسته میشم تموممم...البته شکر خدا مسئله حاد نداریم ولی روزمره پیش میاد دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن میاد منت کشی میکنه منم ناز میکنم و دیکه اونم طاقت ناز نداره و......

😂😂😂😂ماشالا..موفق باشین

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
ما هیچوقت مشکلاتمون حل نمیشه چون درباره ش حرف نمیزنیم.من حرف میزنم اون جواب نمیده یه کم میگم خسته می ...

خب مشکلو باید حل کرد اخه

ما هیچوقت مشکلاتمون حل نمیشه چون درباره ش حرف نمیزنیم.من حرف میزنم اون جواب نمیده یه کم میگم خسته می ...

اره دیگه چونوهیچ حرفی نمیزنین حل نمیشه مسئله

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

اگ مسئله جدیه بعد چن وقت ک اروم شدین مطرحش کن

ن دیگ خیلی پیازداغشو زیاد کردم طفلی اینجوریام نیس😆😆😆😆

😁😁😁

آفرین همیشه ازش طلبکار باش😂

کاری کن اگه یه کار کوچیکی هم کرد بخشش اما جوری وانمود کن که خیلی لطف بزرگی در حقش کردی.

:)
😁😁😁 آفرین همیشه ازش طلبکار باش😂 کاری کن اگه یه کار کوچیکی هم کرد بخشش اما جوری وانمود کن که خی ...

بیچاره یبار میگف همه جا زنا به حرف شوهراشون گوش میدن ولی فک کنم تو شوهر منی انقد ک من به حرفت گوش میدم تو گوش نمیدی😆😆😆

😂😂😂😂😂 #نه_به_خشونت_علیه_شوهر ‍ 

😂😂😂

مردا بعضی هاشون جوری هستن که یا باید بزنی اگه نزنی هم میخوری.

ما که تو دعوا اگه باشه که زورمون بهشون نمیرسه حداقل شوخی شوخی بزنیمشون دلمون خنک شه🤣🤣🤣

😂😂😂 مردا بعضی هاشون جوری هستن که یا باید بزنی اگه نزنی هم میخوری. ما که تو دعوا اگه باشه که زور ...

به شدت موافقم

#اره_به_خشونت_علیه_شوه‍ ر‍ 

بیچاره یبار میگف همه جا زنا به حرف شوهراشون گوش میدن ولی فک کنم تو شوهر منی انقد ک من به حرفت گوش می ...

😁😁😁

می گفتی اون دوره قدیم بود که مردا هرچی می گفتن زن باید میگفت چشم،الان قرن بیست و یکمیم.

تا حالا دور دوره شما بود حالا هم نوبت ماهستش

نه خدا رو شکر کلا ریلکسه سرش به کار خودشه ..من شوهرم پدر و مادرش فوت شدن وابستگیش زیاده 

خداروشکر..زندگیتون پایدار عزیزم