2777
2789
عنوان

خانوما وقتی شوهراتون بعد قهر میاد منت کشی چیکار میکنین😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 93 پست
خوب کاری میکنی..حیف ک نیس دسم نمیرسه بهش..ولی بیاد چنتا نیشگون محکم میگیرم ازش😠😠

عزززیزم😙😙😙😁

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من اصلا قهر نمیکنه و به قهر منم اهمیت نمیده. اهمیت نمیده یعنی حرف میزنه کار خودشو میکنه و اصلا به قهر اعتقاد نداره منم دیگه عادت کردم الان کله همو بکنیم بعد 5دقیقه میگم چای میخوری؟اونم میگه نه نسکافه😂

اگه دیدی بازم طلبکاره دیگه به نظر من باید بگیری بزنیش😂 فعلا راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه😅 والا مرد ...

ن دیگ خیلی پیازداغشو زیاد کردم طفلی اینجوریام نیس😆😆😆😆

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
شوهر من اصلا قهر نمیکنه و به قهر منم اهمیت نمیده. اهمیت نمیده یعنی حرف میزنه کار خودشو میکنه و اصلا ...

😂😂😂😂😂موفق باشین

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
ما قهرامون اخرش به سک س ختم میشه😃😃😲😲😲😲😲😲

اوه اوه😨😨😨😨

گیاهی بودن شو  دوست داشتم  ولی حجمش کم بود ( ب نسبت قیمت ش) و اینکه ب نسبت رنگ های شیمیایی ...

خواهش میکنم راحت باشین تاپیک خودتونه😂😂

شوهر من اصلا قهر نمیکنه و به قهر منم اهمیت نمیده. اهمیت نمیده یعنی حرف میزنه کار خودشو میکنه و اصلا ...

وای انقد بدم میاد اینجوری برادر شوهرم اینحوره همه کار میکته بعد دو دقیقه انکار ته انگار

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
عزیزم نکن حیف موهات...لااقل مثل من بزن به خودش..من مثلاحرصموبه شوخی سرش خالی میکنم البته اون فک میکن ...

دقیقا مثل من😅

یه مدت بود خیلی اخلاقش بد شده بود از کنارش که رد میشدم میزدم تو شکمش

فکر میکرد شوخی میکنم میگفت نزن درد میگیره،براش یه پشت چشمم نازک میکردم می گفتم بی‌جنبه مثلا مردی ها خجالت نمیکشی میگی نزن درد میگیره😅

اونم دیگه بعدش دردشم می گرفت روش نمی شد بگه نزن😂

:)
وای انقد بدم میاد اینجوری برادر شوهرم اینحوره همه کار میکته بعد دو دقیقه انکار ته انگار

اره باید حالشونو بگیری وگرنه پررو میشن😎😎😎