2777
2789
عنوان

خانوما وقتی شوهراتون بعد قهر میاد منت کشی چیکار میکنین😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با ادب صحبت میکنم مثلا میگم بفرمایید. شما .امرتون کلا با ادب میشم اونم دوتا حرف بی تربیتی میزنه م ...

😂😂😂منم همینطورم😛😛😛

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
نه زندگی رو نباید ب هم زهر کنیم

بعله درسته...ینی زنگ زد جواب بدم؟؟؟

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
وااااا میخای یادگاری نگه داری چرا باید بدی بگو پس خودم چی بندازم؟؟؟؟؟

نه ازش میگیرم    خسیس بازی درمیاره ک نخره خرج نکنه

بخدا من خبر ندارم چی خریده

یواشکی رفته

اووقت میگه کم توقعم هیچی ازش نخاستم

خواهرم میگه شعون نداره عقد هستی دسته گلت بدی  ترسیدم☹️

نه اگه قهر باشیم زنگ بزنه جواب نمیدم

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
من هنوز عقدهستم   خواهرش میخاد عقدکنه گفت گل عقدت بده  گردنبندت بده بدل هست😐😑خسیس ز ...

ندیا..بدم میاد از خواهر شوور

نه اگه قهر باشیم زنگ بزنه جواب نمیدم

آفرین افرین

هزاربارمیگم‌تانتیجه نهایی نگرفتم اشتی نمیکنم بعدکه دلم اروم شدخودم مهربون صحبت میکنم‌.ولی اصلااهل قربون صدقع نیستم..شوهرمم نیست ولی توکاراش عشقشومیبینم‌‌‌.بهش اعتراض میکنم میگه اگه بهت بگم لوس میشی..😞

استدلالشوقبول ندارم ولی میخامش😎

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ینی حتی سر سنگینم نمیشین؟؟؟

چرا خب اگه کاری کرده باشه که ناراحت شده باشم باهاش سرسنگین میشم اما وقتی که میاد عذرخواهی میکنه یا میبینم یه جوری مثلا با بوس کردن و اینا قصد داره آشتی کنه دیگه کارش رو به روش نمیارم اما بهش تذکر میدم.

اما بعضی وقتا که خیلی ناراحت باشم از دستش هرکاری هم میکنه نادیده میگیرمش جوری رفتار میکنم که انگار من اصلا تو رو و این کارهاتو نمی بینم.

اینجوری دیگه فکر نمیکنه همیشه میتونه با یه عذر خواهی جبران کنه و دل منو به دست بیاره

:)
هزاربارمیگم‌تانتیجه نهایی نگرفتم اشتی نمیکنم بعدکه دلم اروم شدخودم مهربون صحبت میکنم‌.ولی اصلااهل قر ...

خیلی بی منطقن این مردا😐😐😐

چرا خب اگه کاری کرده باشه که ناراحت شده باشم باهاش سرسنگین میشم اما وقتی که میاد عذرخواهی میکنه یا م ...

خب اگ به روی خودش ناره چیکار کرده چی😐😐