2777
2789
عنوان

خانوما وقتی شوهراتون بعد قهر میاد منت کشی چیکار میکنین😃😃😃

| مشاهده متن کامل بحث + 960 بازدید | 93 پست

اتفاقا دیشب دعوا ن  حرفمون شد منم ک لوس اومدم اتاق هر چقد صدا کرد نرفتم اخرش گف بیا اونو بیار دیگ کاری ندارم رفتم بیارم اومد در اتاق بست منم گفتم داری منت کشی میکنی اونم گف منت ن چون دوست دارم نمیتونم خلاصه اشتی کردیم وقتی بحثمون میش باهاش سرسنگین میشم بحثم کش نمیدم

عزیزا برام دعا کنین باردار باشم😔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با ادب صحبت میکنم مثلا میگم بفرمایید. شما .امرتون کلا با ادب میشم اونم دوتا حرف بی تربیتی میزنه منم خندم میگیره وتمام  

تیکر تولد پسرمه.. واسه سلامتی خونوادم یه صلوات می‌فرستی ....خدایا هیچکس رو در حسرت مادرشدن نزار امین   من دوتا پسرام هدیه امام رضا هستن .عاشقتم امام رضا

آره من خودمو لوس میکنم و حرفایی ک بم گفته رو میگم دوباره :/ اونم میخنده .. 😂مثلا صدامو نازک و بچگونه میکنم میگم تو بم گفتی فلان ... میخنده و عذرخواهی میکنه میگه تو نباید ناراحت بشی شوخی میکردم :/

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم

بدلم موند یه روز مثل ادم قهر کنم .اه گندش بزنن

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
قهر نمیکنیم که کسی بخواد منت اون یکی رو بکشه به نظرمون قهر مال بچه هاست با گفتمان حلش میکنیم یا زما ...

الهی😍😍😍😍😍

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈
من شوهرم میاد معذرت خواهی اگه مقصر باشه وباعث شده باشه که الکی من اعصابم خورد شه و کاری میکنم که دوب ...

موفق باشی👏👏👏👏😂😂

تواگر ماه شوی من شب یلدای تو هستم🌙تواگرمهرشوی من گل خورشید پرستم🌞تومشومهرمشوماه همین باش که هستی💖ومرانیزهمین آینه میدار که هستم🌈