2777
2789
عنوان

بنظرتون مردها اهل بچه بزرگ کردنن ؟ ( بعد طلاق )

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 53 پست
تو طلاق فقط بچه هست که میسوزه😔

اره واقعا

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پ خیالت راحت بچه مال خودته ولی بچه خیلی درردسر راره ها یه عمر زحمتشو تنهایی ب جون نخر

عمه ش جلو خود من باهاش بدرفتاری میکنه نمیتونم بدمش هیچوقت به اونا

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
شاید مادرهمسرتون میخواسته اشتی کنین .

نه چون باباش یادمه مخالف من بود یعنی مخالف اشتی کردنم گفتهدبود این دختر بدرد خانواده ما نمیخوره 

وقتی قهر کردم ۱ماه حتی نیومد بچشو ببینه 

بعدش اومدن واسه حرفای طلاق بچه رو دادم بغل باباش گفتم ببرینش گذاشتش رو تشکش بچه رو به شوهرم گفت بریم یعنی نمیخاس ببرتش

ولی شوهرم بردتش 

ولی بعد ۲.۳ ماه زنگ زد مامانش حرف و گریه که بچه مادر میخاد و اینحرفا ...

مرده شور اینجور عمه ها رو ببره راحت شیم 

الهی خیییییر نبینه تو زندگی خودش الهی خیر دخترشو نبینه که زجررررر داد ۴سال منو

نه چون باباش یادمه مخالف من بود یعنی مخالف اشتی کردنم گفتهدبود این دختر بدرد خانواده ما نمیخوره  ...

چه بد پس از اونان که حوصله بچه رو ندارن . خدا به دلت ارامش بده درکت میکنم یه طرف خودتی که حتما دلایل محکمی داری یه طرف جگر گوشه ات 💔

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چه بد پس از اونان که حوصله بچه رو ندارن . خدا به دلت ارامش بده درکت میکنم یه طرف خودتی که حتما دلایل ...

چرا با بچه خیلی بازی میکنن ولی سنشون بالاس پدزشوهرم ۶۶ سالشع مادرشوهرم ۵۸

دیگه حوصله بچه بزرگ کردن دارن ؟

سر دختر اخرشون که شوهر کرده خیلی حساسن دومادشون ازون عاتو بگیراس و اینا 

همش دارم فک میکنم با این شرایط ممکنه بگن ما بزرگ نمیکنیم جیگرم مال خودم شع😭😭😭😭

بعدم قبل عید با شوهرم دعوام شد به مامانش گفتم دلش بشما خوشه که بزرگ میکنین پسرمو گفت نههه نمیکنم بچه مادر میخاد 

نمیدونم حرفش الکی بود یا واقعی😢

چرا با بچه خیلی بازی میکنن ولی سنشون بالاس پدزشوهرم ۶۶ سالشع مادرشوهرم ۵۸ دیگه حوصله بچه بزرگ کردن ...

نمیتونی ازش حضانت کامل رو بگیری ؟ مثلا بچه در ازای مهریه ؟ قشنگ درکت میکنم منم بعد از فوت همسر سابقم خانوادش میخواستن پسرمو بگیرن بدترین روزای عمرم بود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خب پس انشالله بعد از جدایی زندگی خوبی داشته باشی  شاغلی؟

نه ولی میتونم باشم ولی این نکبت بخاطر شکاکیت هاش نمیذاره

نمیتونی ازش حضانت کامل رو بگیری ؟ مثلا بچه در ازای مهریه ؟ قشنگ درکت میکنم منم بعد از فوت همسر سابقم ...

مگه به عهده مادر نیس؟