2777
2789

سلام دوستان .برای حفظ سرمایه می خوام یه آپارتمان یا خونه خیلی کوچولو اطراف جاجرود بگیرم تو دیوار سرچ کردم دیدم سعید آباد جاجرود قیمتاش نسبتا خوب بود ؟چه جور جاییه ؟امکاناتش چطوره ؟رفت و آمد به تهران چطوره ؟وضمنا اگر اطلاعاتی در مورد روستاهای شمال شرق تهران دارید برام بنویسید که کجاها می شه خونه یا اپارتمان خیلی ارزون پیدا کرد که خیلیم دور نباشه .روستاهاو شهرکهای  اطراف جاجرود ،لواسان بزرگ ،سد لتیان ،فشم ،بومهن و...ممنون می شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم دماوندو دوس دارم ولی پولم نمی رسه حدود 100 دارم البته دیدم گیلاوندم قیمت ارزون داره شما اشنایی ...

نه صدخیلی کم اونجا گرون

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.