سلام دوستان من یه هفته ای هست ترشح ابکی دارم بدون هیچ عفونتی تو سایت میزنم یکی از گزینه ها بارداریه ولی من بچه کوچیک دارم و تا حالا از وقتی بچم به دنیا اومده یه بار پری شدم اونم با قرص احتمال داره بخوام پریود بشم ؟
یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ.... یه روزی که حتی فکرشونمیکنی... یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋 اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺ فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند... حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍
چرا فقط تاپیکای که اصلا مربوط به نی نی سایت نیست میرن همه ؟
یه روز میاد....یه روز خیلی قشنگ.... یه روزی که حتی فکرشونمیکنی... یه روزی که همون لبخند بزرگ میشینه رو لبهات💋 اون روز دلت هم شاده،چون همون زندگی که آرزوت بوده به روزهات پاگذاشته....☺ فقط صبر داشته باش. میرسه اون روز...میرسه اون لبخند... حالا برای امتحان جلو آینه یه لبخندبه خودت بزن. تو لایق همه چی هستی...😍
سلام من تازه عضو سایت شدم23سالمه 10 ماهه که عروسی کردم دوماهه جلوگیری ندارم ماه پیش 4روزعقب زدم از پریودیم ولی این ماه ده روزعقب زدم و هنوزپریودنشدم.گاهی کمرم و زیردلم دردمیگیره میشه راهنمایی کنید.نمیخام الکی امیدوارباشم که باردارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام من تازه عضو سایت شدم23سالمه 10 ماهه که عروسی کردم دوماهه جلوگیری ندارم ماه پیش 4روزعقب زدم از پ ...
منم وقتی اقدام کردم واسه بارداری پریودم عقب جلو میشد ماه اخر که حامله شدم هن زیر دلم تیر میکشید هم سین هام شدید درد میکرد ولی تا دو هفته نشون نداد اصلا نگران نباش صبر کن سر موعد بیبی بزن باز اگر نشون نداد تا دو هفته بعدشم وقت هست